Αποκαλύψεις σοκ από φίλη του ζευγαριού: «Είναι άρρωστη με τον Μάνο, έλεγε θα τον τρέξει στα δικαστήρια»

«'Eλεγε “σκοτώνω άνθρωπο για τα παιδιά μου”» 

Must Read

Την ώρα που οι αρχές βρίσκονται μόλις μια «ανάσα» από την λύση του γρίφου για τα νεκρά παιδιά της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα, νέες αποκαλύψεις από μάρτυρες που ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Η Ρούλα είχε πολύ άσχημα παιδικά χρόνια, ήταν πολύ ατίθαση, πολύ αγενής, πολύ θρασύς. Τσακωνόταν με όλο τον κόσμο, δεν μπορούσαν να την μαζέψουν. Δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην οικογένεια. Η μαμά της είχε φύγει από τα όριά της, δεν μπορούσε άλλο να την κουμαντάρει. Εχω ακούσει από φίλες της ότι κάθε τόσο είχε προβλήματα υγείας και δημιουργούσε ίντριγκες. Της άρεσε να ασχολούνται όλοι μαζί της. Της άρεσε η ίντριγκα, ήταν και είναι έντονη προσωπικότητα», περιέγραψε η μάρτυρας και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η Ρούλα απειλούσε ότι θα κυνηγήσει τον Μάνο ακόμα και αν χρειαστεί να πάει στα δικαστήρια:

«’Eλεγε “σκοτώνω άνθρωπο για τα παιδιά μου”»

«Γνώρισε τον Μάνο και έμεινε έγκυος και αποφάσισε ότι θέλει να παντρευτεί. Η οικογένεια του Μάνου ήταν αρνητική. Ομως εκείνη ήταν απόλυτη, θα με πάρει αλλιώς θα του κάνω, θα του ράνω, θα τον φτάσω στα δικαστήρια, θα τον κυνηγάω. Την ερωτεύτηκε ο Μάνος. Η Ρούλα ήταν 22 και ο Μάνος 19» περιέγραψε και πρόσθεσε ότι η Ρουλα σαν μητέρα ήταν καλή με τα παιδιά της: «Ως μητέρα ήταν πολύ καλή με τα παιδιά της. Όποιος το ακούει αυτό το πράγμα δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Ηταν πολύ στοργική με τα παιδιά της. Ελεγε “σκοτώνω άνθρωπο για τα παιδιά μου”» είπε.

Στη συνέχεια η ίδια μίλησε για το πάθος της 33χρονης με τον σύζυγό της, χαρακτηρίζοντας την «άρρωστη»: «Είχε πάθος με τον Μάνο. Μάγια, καφετζούδες, να της πούνε για τον Μάνο που είναι και με ποια γυρίζει, ξανθιά, μελαχρινή. Ηταν και είναι άρρωστη με τον Μάνο. Μετά άρχισαν τα προβλήματα. Λογικό είναι θεωρώ σε αυτές τις ηλικίες, ανώριμα παιδιά ήταν και οι δύο. Γκρίνιες, φασαρίες, τσακωμοί, φεύγω, χωρίζω, να τρέχει ο θείος να μαζέψει τον Μάνο να τρέχει η μαμά να μαζέψει την κόρη» αποκάλυψε και στη συνέχεια μίλησε για την ηλικιωμένη γυναίκα που παραχώρησε το σπίτι στο ζευγάρι:

«Εγώ ξέρω ότι όταν μαθεύτηκε ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί, μία κυρία που της πήγαινε ο Μάνος φαγητό στο σπίτι και της είπε ότι είχε μία σχέση και δεν είχαν που να μείνουν, τους έδωσε το σπίτι. Εμεναν στο ίδιο διαμέρισμα, έμειναν μαζί της και μετά μετακόμισαν. Θα την φρόντιζαν και αυτή θα τους βοηθούσε να μένουν στο σπίτι. Ξέρω ότι ήταν καθηγήτρια και είχε ένα τριώροφο, έπαιρνε τη σύνταξή της και τη σύνταξη του άνδρα της. Είχε δώσει και στον Μάνο έναν λογαριασμό και διαχειριζόταν τις πληρωμές της γιατί δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Στην αρχή τη φρόντιζε, μετά ξέρω πως κατέβηκαν στο διαμέρισμα κάτω και επειδή είχε τα παιδιά δεν μπορούσε να ασχοληθεί μαζί της. Κάποιες φίλες της κυρίας όταν πήγαιναν σπίτι, η Ρούλα τις έδιωχνε, δεν τις άφηνε να την δουν» αποκάλυψε.

https://www.youtube.com/watch?v=BQt5Pl2SLvg

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This