Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής και η Αφροδίτη απέναντί σου συμβάλλουν σε ένα πιο ευχάριστο και… αβανταδόρικο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσον που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

 ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Δία στον Τοξότη είναι μάλλον άτοπο να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα δείχνουν εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι «τριζάτο». Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό να σου ανοίγουν «πόρτες» και στα εργασιακά σου καλείσαι να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, έστω κι αν το κέρδος σου είναι μόνον η ξεκούρασή σου και η απόλαυση παρεχομένων υπηρεσιών ευεξίας.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Δία απέναντί σου να σε… πάει με χίλια, πολλά είναι εκείνα που θα βελτιωθούν στην ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη των άλλων ή απλά της τύχης γι’ αυτό «βάλε τώρα που γυρίζει»! Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς. Παράλληλα και ο Ερμής με την Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθούν να βρεθείς πιο κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς  είτε απλά να διασκεδάσεις, είτε να… πάρεις και το κάτι παραπάνω. ενώ είναι πιθανό να γευθείς μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό υποστηρίζουν κάθε δράση σου σχετική με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα κληροδότημα. Επιπλέον η μέρα προσφέρεται για αναζήτηση στέγης, μισθώσεις αλλά και τον εξωραϊσμό ή εξοπλισμό του χώρου σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι συνθήκες στην αγορά εργασίας.

 ΛΕΩΝ: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοούν ταξίδια εκδρομές κι εξόδους και διανθίζουν την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, καλή παρέα αλλά και shopping therapy! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σηματοδοτεί την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και μια υλική ή συναισθηματική ικανοποίηση που θα πάρεις. Επιπλέον αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου –και μάλιστα με διακεκριμένα πρόσωπα- καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε χαριεντισμούς αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο ουσιαστικό, αφού έχεις το πλεονέκτημα.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου σε ένα πολυτελές περιβάλλον αλλά και κοντά σε πρόσωπα της «καλής κοινωνίας» και καλό είναι να επιδείξεις ένα διαφορετικό προφίλ -κι όχι το… χαμηλό σου- ώστε να πείσεις για τις ικανότητές σου. Επιπλέον, ίσως να ασχοληθείς με ένα περιουσιακό ζήτημα, προχωρώντας σε μια επωφελή σύμβαση ή συμφωνία. Παράλληλα. ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοούν τα οικονομικά σου, πριν αγοράσεις ωστόσο οτιδήποτε, περίμενε μήπως και σου το… δωρίσουν, αφού η καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου είναι δεδομένη!

 ΖΥΓΟΣ: Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σου φέρνουν κόσμο, διώχνοντας μακριά κάθε αίσθηση μοναξιάς, το μόνο που σου απομένει είναι το να μην μείνεις μόνον στο «τσάι και συμπάθεια», υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να χαρείς απλά τα όσα σου παρέχονται. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα ταξίδι, την συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Δίας στον Τοξότη συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και στο να βρεις χρηματοδότες, με συνέπεια να κινηθείς πιο άνετα. Δεν χρειάζεται μάλιστα καν να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό σε παραπέμπουν σε μια μυστική συμμαχία ή συνεργασία, που θα σε ωφελήσει, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια μην ξεχνάς πως «μυστικό που το ξέρουν δύο, παύει να είναι.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Δίας στο ζώδιό σου σε… ξαναβάζει σε αναπτυξιακή τροχιά και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου με έναν ανέλπιστα εύκολο τρόπο ή απλά να έχεις τα… τυχερά σου! Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό σου… έρχονται νέες και «δροσερές» φιλίες, που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα καλά της ζωής μέσα σε ένα «παρεΐστικο» κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό διαμορφώνουν γόνιμες συνθήκες στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά και με ένα «σημαίνον» πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και τα ταλέντα σου. Αλλά και ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να αφήσεις τα… δύσκολα για μια άλλη ημέρα και να εκμεταλλευτείς τις διευκολύνσεις που σου προσφέρονται στην δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα «πικάντικο» μυστικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα και οι πόροι για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοούνται τα ταξίδια, οι εκδρομές αλλά και οι επαφές με το εξωτερικό, είτε διά ζώσης, είτε μέσω διαδικτύου, ενώ είναι πιθανό να λάβεις και μια αρκετά ευχάριστη είδηση. Παράλληλα και ο Δίας στον Τοξότη εξακολουθεί να προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά κι όχι μόνον… καλοπέραση! Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου.

 ΙΧΘΥΕΣ:  Με τον Δία στον Τοξότη να σου δίνει τύχη και στήριξη, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να το κάνεις άμεσα, αφού μπορεί να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεσαι πολύ πιο κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευθείς για το έργο και την δράση σου. Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό, τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να λάβεις μια χρηματοδότηση που θα σου λύσει τα χέρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This