Self test από σήμερα στα φαρμακεία και για το Πάσχα

Όσα πρέπει να ξέρουν γονείς και εκπαιδευτικοί

Must Read

Από σήμερα θα μπορούν μαθητές και εκπαιδευτικοί να προμηθεύονται από τα φαρμακεία τα απαραίτητα self test για την επιστροφή τους στα σχολεία. Στα φαρμακεία θα βρουν από σήμερα μαθητές και εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί τα αυτοδιαγνωστικά τεστ που δικαιούνται και πρέπει να κάνουν πριν μπουν στις σχολικές αίθουσες.

Μέχρι και την Τρίτη 5 Απριλίου, οι μαθητές όλων των βαθμίδων, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προμηθεύονται τρία δωρεάν self test από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 4 Απριλίου έως και 15 Απριλίου, αλλά και για την επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα, δηλαδή πιθανότατα στις 3 Μαΐου και όχι στις 2 του μηνός, καθώς θα μεταφερθεί ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς.

Πότε θα κάνουν ένα self test την εβδομάδα

Από την ερχόμενη εβδομάδα μαθητές και εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα εισέρχονται στις σχολικές τάξεις έχοντας υποβληθεί σε έναν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο εβδομαδιαίως, αντί για δυο που ισχύει μέχρι τώρα, ο οποίος θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο την Τρίτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This