Δύο γυναίκες κατέληξαν στο νοσοκομείο από επίθεση σκύλων – Καταδικάστηκε ο ιδιοκτήτης τους

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως δεν είχαν εκδηλώσει ποτέ επιθετική συμπεριφορά

Must Read

Καταγγελία σε βάρος ιδιοκτήτη εργοστασίου έκαναν δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες δέχτηκαν επίθεση από δύο άγρια σκυλιά, τα οποία χρησιμοποιούσε ως φύλακες, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Οι δύο γυναίκες, ηλικίας περίπου 55 ετών, που, όπως τόνισαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, φοβήθηκαν για τις ζωές τους, κατέθεσαν υποδεικνύοντας τα τραύματα που τούς προκάλεσαν τα σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ, με τη μία εξ αυτών, μάλιστα, να δίνει το παρών καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, λόγω των τραυμάτων που υπέστη, όπως είπε, υποστηρίζοντας ότι νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι τα σκυλιά, τα οποία, ως φαίνεται,  διέφυγαν, εκμεταλλευόμενα μη περιφραγμένο σημείο, δεν είχαν εκδηλώσει ποτέ επιθετική συμπεριφορά τον ενάμιση χρόνο που τα φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα έχει για φύλαξη, επειδή το σημείο είναι απόμερο και συχνά σημειώνονται διαρρήξεις. «Είναι αδύνατο να περιφράξουμε όλη την έκταση του εργοστασίου που είναι μεγάλη», απολογήθηκε.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε, τελικά, σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με 3ετή αναστολή, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This