Σοκαριστική ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά το θάνατο της Μαλένας: «Κράτα θεέ μου τον παράδεισο δροσερό, θα έρθουν τα παιδιά να παίξουν»

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαντασιωνόταν τον τρόπο με τον οποίο θα πέθαιναν τα παιδιά»

Must Read

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη γυναίκα, που φέρεται να χορήγησε την θανατηφόρα ουσία στην 9χρονη Τζωρτζίνα, είχε κάνει μία ανατριχιαστική ανάρτηση τρεις μήνες μετά από το θάνατο της Μαλένας, που εγείρει μια σειρά από ερωτήματα.

Η ανάρτηση έγινε στις 3 Ιουλίου 2019 και σε αυτή η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας γράφει:

-Μαμά φοβάμαι

-Μη φοβάσαι! Εγω είμαι εδω…

-Μαμά δεν μπορώ να αναπνεύσω..

-Πάρε με αγκαλιά, κλείσε τα μάτια και πάμε ένα ταξίδι όπου δεν υπάρχει πόνος..

-Κράτα θεέ μου τον παράδεισο δροσερό.. Θα έρθουν τα παιδιά να παίξουν!

Εννέα μέρες μετά τον θάνατο της Ιρίδας η Ρούλα Πισπιρίγκου προχωρά σε νέα ανάρτηση και γράφει:

«Πάει η αγάπη μου, πάει με άφησε μόνη σε κάποια γωνιά, νατάνε Θέε μου καλύτερα φάρσα, αχ να τανε Πρωταπριλιά. Καλό μήνα σε όλους με υγείας».

«Οι συνθήκες θανάτου των δύο παιδιών είναι κοινές»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σχολίασε την ανάρτηση της Ρούλας λέγοντας: «Θίγεται ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα, οι αστοχίες που έγιναν στην πρώτη έκθεση ήταν καθοριστικές. Η 1η έκθεση με την αιτία θανάτου που έδωσε κλείδωσε έναν παθολογικό θάνατο. Ακόμα και σε μικρά παιδιά μπορούμε να βάλουμε ως αιτία θανάτου το απροσδιόριστο. Η μητέρα μιλούσε και έλεγε πάρα πολλά. Βλέπουμε ότι η μητέρα μιλά και με τους γιατρούς και εγείρουν το ενδιαφέρον αυτές οι συνομιλίες».

Μάλιστα, εξήγησε πως η κατηγορούμενη διαχωρίζει τις συνθήκες θανάτου των δύο πρώτων παιδιών με της Τζωρτζίνας. «Η φράση που αναφέρεται στην ανάρτηση, μιλά για την έλλειψη οξυγόνου, που και στα 2 πρώτα παιδιά είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Τα τραύματα είναι πολύ σημαντικά και είναι σημαντικό που διακρίνει την πορεία θανάτου των 2 παιδιών από την πορεία της Τζωρτζίνας. Οι συνθήκες θανάτου των δύο παιδιών είναι κοινές», συμπλήρωσε.

«Την ενδιέφερε να προβάλει τον εαυτό της»

Από την πλευρά της, η ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου έκανε λόγο για τον ψυχισμό της μητέρας των τριών παιδιών.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαντασιωνόταν τον τρόπο με τον οποίο θα πέθαιναν τα παιδιά. Υπάρχει ένας σαδιστικός θρίαμβος μέσα από τον θάνατο των παιδιών. Η ενασχόλησή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν τρόπος ζωής, και όχι η απώλεια. Την ενδιέφερε να προβάλει τον εαυτό της», σημείωσε η ψυχολόγος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This