Τάκης Θεοδωρικάκος: «Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο στην υπόθεση της Πάτρας, θα ελεγχθούν όλα»

Must Read

Αναφορά στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχει «παγώσει» ολόκληρο το πανελλήνιο, έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός τόνισε πως η καταγγελία ότι Ρούλα Πισπιρίγκου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ είναι απολύτως ψευδής. «Στη ΓΑΔΑ κρατείται σε συνθήκες κράτους δικαίου», τόνισε και συνέχισε: «Ζήτησα από την πρώτη μέρα την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, διότι πέρα από υποχρέωση της αστυνομίας είναι κάτι που ξεπερνά τις πιο ακραίες υποθέσεις εγκληματικότητας. Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο».

Στο πλαίσιο αυτό εξήγησε πως για το τρίτο παιδί είναι πανίσχυρες οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία. «Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα» τόνισε ο υπουργός.

Συπλήρωσε δε ότι «πρέπει να κλείσουν όλες οι τρύπες του συστήματος. Δε μπορούμε να χάνουμε τρία παιδιά και να μην κάνουμε τίποτα».

Τέλος, ο Τάκης Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε ότι το κράτος και οι αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους στο ακέραιο. «Θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει να ελεγχθούν όλες οι υπηρεσίες. Ό,τι και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This