Ρεζιλεύτηκε ως τα αστέρια η Ελένη Αντωνιάδου!

Must Read

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που έχει ξεσπάσει στα εγχώρια και τα ξένα μέσα ενημέρωσης για την Ελένη Αντωνιάδου και τη δήθεν συνεργασία της με τη NASA.

Μετά τους πανεπιστημιακούς, οι οποίοι «ξεγύμνωσαν» την «Ελληνίδα Barbie» στα social media, ήρθε ακόμη ένα «διαστημικό»… άδειασμα από την ίδια την υπηρεσία των ΗΠΑ και τη Wikipedia!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία εκπροσώπου της NASA, την οποία επικαλείται η εφημερίδα «Telegraph», η κυρία Αντωνιάδου δεν υπήρξε ποτέ εργαζόμενη της υπηρεσίας. Ωστόσο, η ίδια πηγή δεν απέκλεισε την πιθανότητα η «ωραία Ελένη» της επιστήμης να είχε εργαστεί ως υπεργολάβος σε κάποιο project της NASA!

Στο εκτενές δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας γίνεται αναλυτική περιγραφή της υπόθεσης που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο, και αναφέρεται πώς άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι με την ανάρτηση του επίκουρου καθηγητή στο πανεπιστήμιο Ντιντερό του Παρισιού Κώστα Μπουγιούκου.

Ο τελευταίος άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, όταν δήλωσε ότι η όμορφη ερευνήτρια, που έφτασε να γίνει «role model» για νεαρά κορίτσια από την εταιρία Mattel, δεν έχει δουλέψει ποτέ για τη NASA ούτε έχει βραβευτεί από αυτήν, αλλά έχει παρακολουθήσει μόνο ένα summer camp από αυτά που διοργανώνει κάθε χρόνο η διαστημική υπηρεσία για εκατοντάδες φοιτητές. Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα ζήτησε την άποψη της Ελένης Αντωνιάδου, η οποία δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Η Wikipedia

Την ίδια ώρα η διεθνής διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο λήμμα για την όμορφη Ελληνίδα και αναφέρει ότι «η ιδιότητά της, παρόλο που αναφέρεται σε αρκετά μέσα μαζικής επικοινωνίας, δεν τεκμηριώνεται από καμία επαληθεύσιμη πηγή».

Λίγο παρακάτω επισημαίνεται ότι «η βράβευση της Ελένης Αντωνιάδου στα 1α Επιχειρηματικά Βραβεία “Θαλής ο Μιλήσιος”, το οποίο επιδόθηκε από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, είχε ως αποτέλεσμα να ασκηθεί δριμεία κριτική στο πρόσωπό της, κυρίως επειδή σε πολλαπλά δημοσιεύματα και συνεντεύξεις υπήρχαν ισχυρισμοί που έπειτα αποδείχθηκε πως απείχαν από την αλήθεια», ενώ τονίζεται ότι η εταιρία Transplants without Donors που φέρεται ότι ίδρυσε η Ελληνίδα επιστήμονας «δείχνει ανύπαρκτη».

Η βράβευση της Ελένης Αντωνιάδου από τη Νίκη Κεραμέως

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This