Ηγουμενίτσα: Έκρυβε χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων καλύπτοντας τα με φύλλα αλουμινίου

Συνελήφθη ο οδηγός

Must Read

Εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας παράνομη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Η κινητή μονάδα ανίχνευσης ακτίνων X-RAY αποκάλυψε ότι πίσω από το νόμιμο φορτίο ενός φορτηγού, σε ειδικές κρύπτες καλυμμένες με φύλλα αλουμινίου που έκρυβαν τα χιλιάδες πακέτα τσιγάρων.

Μέσα στις ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες εντοπίστηκαν 80.060 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το φορτηγό.

Συνελήφθη ένας 63χρονος οδηγός και  παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για λαθρεμπορία. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα επρόκειτο να διατεθούν σε παράνομες αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το ελληνικό δημόσιο υπολογίστηκαν σε 339.098,16 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This