Γονείς προσοχή! Ανακαλούνται αβγά Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας

Ανακαλούνται και παρτίδες των Kinder Schokobons

Must Read

Μετά την ανακοίνωση που έγινε προχθές στην Αγγλία για ανάκληση ορισμένων προϊόντων Kinder, με τη σειρά του ΕΦΕΤ κάνει γνωστό ότι ανακαλούνται από την ελληνική αγορά προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων των προϊόντων Kinder Schokobons των 46 gr & 125 gr και Kinder Surprise maxi των 100 gr, λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας. Ο ΕΦΕΤ  καλεί τους πολίτες να μην καταναλώσουν εάν τα έχουν στην κατοχή τους.

Πρόκειται για τα προϊόντα με αριθμούς παρτίδας: Kinder Schokobons των 46 γρ. (L321RZD-MD, L294RZD-KX, L294RZD-LE, L295RZD-LE, L341RZD-MX, L341RZD-MY, L342RZD-MX και L342RZD-MY), Kinder Schokobons των 125 γρ. (L291R03, L319R0 και L347R03) και Kinder Surprise maxi των 100 γρ. (L300RZB-LE, L327RZB-MB και L327RZB-MD).

Όπως αναφέρει ο ΕΦΕΤ, καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τις συγκεκριμένες παρτίδες των ανωτέρω προϊόντων να μην τα καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών της εταιρείας «Ferrero International S.A. Greece ΜΕΠΕ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Σχετικά με την προληπτική ανάκληση των εν λόγω προϊόντων ο ΕΦΕΤ έχει ενημερωθεί και από την επιχείρηση Ferrero International S.A. Greece ΜΕΠΕ. Ο ΕΦΕΤ διενεργεί σχετικούς ελέγχους και παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This