«Άνοιξαν» τα 8 κινητά της Ρούλας Πισπιρίγκου – Βρήκε την κεταμίνη στο διαδίκτυο;

Θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα «κλειδιά»

Must Read

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει απομονωμένη στο κελί της, χωρίς χρήματα και χωρίς να έχει δεχτεί κάποιο επισκεπτήριο, έγινε γνωστό ότι με βούλευμα, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το αίτημα της ανακρίτριας για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου στις συσκευές της 33χρονης, έγινε δεκτό.

Οι αρχές θα «ξεψαχνίσουν» όλες τις επικοινωνίες που είχε η κατηγορούμενη μέσω email και social media, τις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο και το ιστορικό πλοήγησής της. Χθες, ο πρώην προϊστάμενος του σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, δήλωσε ότι οι αρχές φέρεται να έχουν εντοπίσει την διαδρομή της κεταμίνης, ενώ σήμερα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη θα δείξουν από που προμηθεύτηκε η 33χρονη την θανατηφόρα ουσία.

Την ίδια ώρα ξεκινάει η κατάθεση των πρώτων μαρτύρων, οι οποίοι θα περάσουν το κατώφλι της ανακρίτριας και θα πουν όλα όσα είδαν και γνωρίζουν γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας. Πρόκειται για γιατρούς και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο αλλά και το Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα αναμένεται να κληθούν και συγκεκριμένοι μάρτυρες οι οποίοι αποτελούν πρόσωπα «κλειδιά» στην υπόθεση, όπως συγγενείς της οικογένειας αλλά και ο ίδιος ο πατέρας των κοριτσιών.

Πόλεμος ανάμεσα σε Ρούλα και Μάνο

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί, ο εν διαστάσει σύζυγος της Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης εμφανίστηκε στην 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και να στηρίξει την κατηγορία.

Βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους: «Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος κατέληξε λέγοντας ότι «τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»!

Πισπιρίγκου

Τη δική της απάντηση έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη και στα όσα δήλωσε εξερχόμενος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Αν και βρίσκεται σε απομόνωση στις φυλακές Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», αντέδρασε στα όσα είπε ο εν διαστάσει σύζυγός της, με τον οποίο φαίνεται να ξεκινά «ανελέητος» πόλεμος!

«Λυπάμαι, αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτε άλλο. Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες, έλεγε άλλα», ήταν το μήνυμα της 33χρονης για την αλλαγή στάσης του 30χρονου, που μεταφέρθηκε στην εκπομπή μέσα από το κελί της.

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This