Καταγγελίες για βίαιη επίθεση των ΜΑΤ σε αντιπολεμική διαδήλωση

«Μόνο στην Ελλάδα του Μητσοτάκη μια διαδήλωση για την ειρήνη θα γινόταν αποδέκτης βίαιης, άγριας, απάνθρωπης καταστολής»

Must Read

Με ανακοίνωσή του και με αναρτήσεις στελεχών του, το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει «τη βάναυση, βίαια και απάνθρωπη επίθεση των ΜΑΤ της κυβέρνησης ενάντια στην αντιπολεμική διαδήλωση», που έγινε σήμερα στην Αθήνα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μιχάλης Κριθαρίδης σε ανάρτησή του έγραψε, κάνοντας αναφορά και στους Κυριάκο Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκο:

«Αυτοί που τάχα μου δήθεν κόπτονται για την Ειρήνη έστειλαν σήμερα τα ΜΑΤ να διαλύσουν βίαια ειρηνικότατη αντιπολεμική διαδήλωση. Αλλά τέτοιοι είστε κ.κ.@PrimeministerGR και @theodorikakosp . Κανένα πρόβλημα με τους ναζί στη Βουλή, ξύλο και χημικά σε διαδηλωτές ενάντια στον πόλεμο!»

https://twitter.com/m_kritharidis25/status/1512743539792388099

Με τη σειρά του και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης εξέφρασε την οργή του:

«Ειρηνική διαδήλωση κατά του πολέμου “χτυπιέται” από ΜΑΤ με χημικά ενώ οι Ναζί  μιλάνε ανενόχλητοι και μάλιστα χειροκροτούμενοι στην Βουλή.  Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα αναφέρει:

«Μόνο στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, μια διαδήλωση για την ειρήνη θα γινόταν αποδέκτης βίαιης, άγριας, απάνθρωπης καταστολής.

Μόνο στην Ελλάδα του Μητσοτάκη μια αντιπολεμική πορεία κατά της εισβολής στην Ουκρανία θα τερματιζόταν πρόωρα μέσα σε σύννεφα χημικών και απόηχους κρότου-λάμψης-η γνώριμη συνταγή που είχαμε ζήσει και στο Εφετείο, τη μέρα της καταδίκης της Χρυσής Αυγής.

Το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει τη βάναυση, βίαια και απάνθρωπη επίθεση των ΜΑΤ της κυβέρνησης ενάντια στην αντιπολεμική διαδήλωση και δηλώνουμε ότι δεν θα μείνουμε απαθείς όσο ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να παρασύρει όλη τη χώρα και τους δημοκρατικούς της πολίτες στον κατήφορο που με όλο και μεγαλύτερη επιτάχυνση βυθίζεται η κυβέρνησή του στο θέμα της εισβολής στην Ουκρανία.

Όχι στο όνομά μας, κύριε Μητσοτάκη και κυρίως όχι στα κορμιά μας».

Έγιναν και άλλες καταγγελίες για επίθεση της αστυνομίας κατά διαμαρτυρόμενων ενάντια στον πόλεμο και την παρουσία του ναζιστικού τάγματος Αζόφ στο ελληνικό Κοινοβούλιο κατά την ομιλία του Ουκρανού Προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This