Άγρια δολοφονία στην Τήνο: 93χρονος σκότωσε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας μπροστά στην σύζυγό του!

Must Read

Σε κατάσταση σοκ είναι η Τήνος από το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, όταν ένας συνταξιούχος έστησε καρτέρι και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ένας 93χρονος έστησε καρτέρι σε έναν 50χρονο γύρω στις 12:00 σήμερα το μεσημέρι. Όταν ο άνδρας επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του, ο δράστης τον «μπλόκαρε» στο όχημα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει, κόλλησε την καραμπίνα, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, ενώ ο δράστης συνελήφθη αμέσως. Μάλιστα εμφανίζεται άκαμπτος και αμετανόητος και μέσα στο τμήμα φωνάζει και βρίζει: «Καλά του έκανα!». Αυτήν την ώρα στο Τμήμα του νησιού βρίσκεται και η σύζυγος του θύματος, που δίνει κατάθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δολοφόνος, συνταξιούχος και υπερήλικας, ήταν ένα άτομο προβληματικό που δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο ήσυχο νησί. Ο 50χρονος Σ.Μ., ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος απο οικογένεια αγιογράφων, λένε οι κάτοικοι πως ίσως «πλήρωσε» τη μανία του δράστη, ο οποίος όπως λένε τα «έβαζε» με όλο τον κόσμο και ξεσπούσε χωρίς λόγο και αφορμή.

Οι διαφορές ανάμεσα σε θύτη και θύμα

Ο 93χρονος μένει στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου έμενε και ο 50χρονος με την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει εξω απο το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα εκείνος να βγει με το όπλο και να τον σκοτώσει. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν συχνά διαπληκτισμούς για ασήμαντα θέματα, όπως ο ηλιακός θερμοσίφωνας ή κάποια καλώδια της πολυκατοικίας, ωστόσο, κανείς δεν πίστευε ότι ο 93χρονος θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει τον γείτονά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This