Τήνος: Το χρονικό του φονικού – Θύτης και θύμα είχαν συχνούς καβγάδες

«Δεν ήταν ένας θερμοσίφωνας η αφορμή», λέει συγγενής του θύματος - Ο 93χρονος δράστης είχε κάνει μηνύσεις στον 50χρονο στο παρελθόν

Must Read

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Τήνου μετά το στυγερό έγκλημα που διέπραξε ένας 93χρονος εις βάρος του 50χρονου γείτονά του, με τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως να σοκάρουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης πυροβόλησε το θύμα εξ επαφής με καραμπίνα την ώρα που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει από το αυτοκίνητό του. Ο 93χρονος δράστης συνελήφθη, ενώ στο τμήμα του νησιού έδωσε κατάθεση η σύζυγος του θύματος.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα το θύμα ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, χαμηλών τόνων, εν αντιθέσει με τον 93χρονο συνταξιούχο ο οποίος δημιουργούσε συχνά προβλήματα για ασήμαντες αφορμές.

«Τον είχε βάλει καιρό στον στόχο»

Στο μεταξύ, σε κατάσταση σοκ βρίσκονται φίλοι και συγγενής του θύματος, αφού ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Συγγενής του θύματος, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα», διαψεύδει πως αφορμή για το αιματηρό περιστατικό ήταν ένας ηλιακός θερμοσίφωνας και τονίζει πως ο δράστης είχε βάλει στο «μάτι» τον 50χρονο.

«Μην ακούτε αυτά που γράφονται. Δεν ήταν μια η αφορμή. Είναι από καιρό αυτή η ιστορία. Είναι αρκετά τα περιστατικά που τον στοχοποιούσε. Ήξεραν πολλοί στο νησί τι συμβαίνει με αυτόν» δηλώνει η συγγενής του 50χρονου, μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη στην οποία έχει βυθιστεί η οικογένεια του θύματος.

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά αυτή τη στιγμή. Πρέπει να ηρεμήσουμε πρώτα» προσθέτει.

Καβγάδιζαν συχνά

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος και ο 50χρονος είχαν συχνούς καβγάδες για τον ηλιακό θερμοσίφωνα. Μάλιστα ο 93χρονος είχε κάνει μηνύσεις στον 50χρονο γιατί είχε δηλητηριάσει το πηγάδι του και για αυτοδικία τοποθέτησης κεραίας στην ταράτσα, όπως υποστήριζε.

Ο 50χρονος αγιογράφος από την πλευρά του είχε κάνει μήνυση για απόπειρα σωματικών βλαβών γιατί ο 93χρονος είχε επιχειρήσει να τον χτυπήσει με τη μαγκούρα του!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη σήμερα (10 Απριλίου 2022) στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ένας 90χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι σε δημοτική οδό της Χώρας Τήνου, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 52χρονο ημεδαπό άνδρα έπειτα από μεταξύ τους λογομαχία για προσωπικές διάφορες.

Στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή του το όπλο που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Φωτό: tinostoday.gr

Διαβάστε επίσης: Άγρια δολοφονία στην Τήνο: 93χρονος σκότωσε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας μπροστά στην σύζυγό του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This