Σπαρακτική ανάρτηση του γιατρού της Τζωρτζίνας: «Για τα τρία αγγελούδια που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν…»

Συγκλονίζουν τα λόγια του Ανδρέα Ηλιάδη

Must Read

Ένα συγκινητικό ποίημα αφιέρωσε στα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Πατρών, θέλοντας να δώσει έναν τόνο αγάπης και πατρικής τρυφερότητας.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης έδωσε μάχη για την Τζωρτζίνα, και την περασμένη Παρασκευή κατέθετε επί τέσσερις ώρες ενώπιον της 18η τακτικής ανακρίτριας, Χριστίνας Σαλάππα, για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης. Μάλιστα, δεν έκρυψε την συγκίνησή του όταν μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε, «δυστυχώς, η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη».

Ο γιατρός της Τζωρτζίνας ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, το ποίημα «Πρωινό Άστρο» του Γιάννη Ρίτσου, το οποίο γράφτηκε το 1955 κι αποτελεί ένα ξεχείλισμα πατρικής τρυφερότητας του ποιητή για τη νεογέννητη, τότε, κόρη του, Έρη. Το αφιέρωσε στα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα, γράφοντας χαρακτηριστικά «για τα 3 αγγελούδια που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν…».

Η συγκινητική ανάρτηση

«Για τα 3 αγγελούδια που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν… Κοιμήσου να μεγαλώσεις γρήγορα έχεις πολύ δρόμο ακόμα μας συμβουλεύει ο μεγάλος μας ποιητής. Είναι το ποίημα της απόλυτης πατρικής στοργής, έχοντας αποδοθεί με τον μέγιστο λυρισμό. Σαν οι χτύποι της καρδιάς του πατέρα να αντανακλώνται σε λέξεις και εικόνες. Είναι το «Πρωινό άστρο» του Γιάννη Ρίτσου», έγραψε χαρακτηριστικά ο εντατικολόγος.

Διαβάστε ακόμα:

Εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας: Ανοίγει νέος κύκλος καταθέσεων – Έρχονται συλλήψεις για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This