Ξεσπά η μάνα του Σπύρου που δολοφονήθηκε από τον 90χρονο στην Τήνο

«Το παιδί μου ποιος θα το φέρει πίσω;» λέει η χαροκαμένη μάνα

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τήνου μετά το άγριο φονικό που σημειώθηκε την Κυριακή. 

Όλα συνέβησαν όταν ο 52χρονος Σπύρος Μεταξάς βγήκε από το σπίτι του και πήγε να μπει στον αυτοκίνητό του, ενώ ο 93χρονος δράστης βρισκόταν στο μπαλκόνι.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν για την θέση στην οποία είχε παρκάρει ο 52χρονος, ενώ στη συνέχεια ο δράστης κατέβηκε κρατώντας μια καραμπίνα, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τουλάχιστον δύο φορές.

Το θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους είχαν διαφορές από το παρελθόν, καθώς ο 93χρονος είχε μηνύσει το θύμα υποστηρίζοντας ότι του είχε δηλητηριάσει το πηγάδι. Μάλιστα τον είχε μηνύσει και επειδή είχε τοποθετήσει κεραία στην ταράτσα. Το θύμα από την πλευρά του είχε κάνει μήνυση στον δράστη για απόπειρα σωματικών βλαβών καθώς ο ηλικιωμένος είχε επιχειρήσει να τον χτυπήσει με μαγκούρα.

Η ηλικιωμένη μητέρα του Σπύρου Μεταξά, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ξέσπασε κατά του δράστη. Η ίδια είπε ότι ο δολοφόνος του γιου της δεν θα τιμωρηθεί λόγω προχωρημένης ηλικίας, ενώ πρόσθεσε πώς και ό,τι και να γίνει, ο γιος της δεν θα γυρίσει πίσω. «Και τα δύο μου παιδιά χάθηκαν άδικα» δήλωσε η ηλικιωμένη, ενώ αποκάλυψε ότι τα τελευταία λόγια του Σπύρου ήταν «μανούλα σε αγαπώ, πρόσεχε».

Δείτε επίσης: Τήνος: Το χρονικό του φονικού – Θύτης και θύμα είχαν συχνούς καβγάδες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This