Γιατί κινούνται συντονισμένα Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλά για κρυφό «δέσιμο» του ζευγαριού

Must Read

«Είναι δεδομένο ότι στέλνουν μηνύματα» και επικοινωνούν μέσω των συνεντεύξεών τους και των καταθέσεών τους, ο Μάνος Δασκαλάκης με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως υποστηρίζει ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο έμπειρος πρώην αξιωματικός σχολίασε χαρακτηριστικά στο Star ότι «εδώ δώσανε και εντολή στον γιατρό να περιοριστεί στα καθήκοντά του και στην πορεία τον επιβράβευσαν. Προς τιμήν του όμως του γιατρού που είπε αυτά τα οποία είπε», αναφερόμενος στον Ανδρέα Ηλιάδη και την κατάθεσή του για το πανάκριβο ρολόι που του έδωσε το ζευγάρι όταν εκείνος άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με τους θανάτους των παιδιών τους.

Επανερχόμενος στο θέμα της συνεννόησης, σχολίασε για τη θέση του Μάνου Δασκαλάκη: «Αν ο Μάνος αυτή τη στιγμή μιλήσει –κι εδώ είναι τα μηνύματα- την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, διότι σίγουρα γνωρίζει. Μπορεί να κατηγορηθεί τουλάχιστον για παρασιώπηση εγκλήματος, ή εγκλημάτων αν έγιναν και στα τρία άτυχα παιδιά».

Και πρόσθεσε κάνοντας τη σύνδεση με το γιατρό: «Τα μηνύματα τα στέλνουν μέσω των καταθέσεων, να δούμε και τις επόμενες που θα έρθουν … Μόνο και μόνο το γεγονός ότι και οι δύο γονείς πήγαν στον γιατρό και του είπαν “περιορισμού στα καθήκοντα σου” δείχνει ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω».

«Σιγά ρε άντρα!»

Σε ερώτηση για αν ο 30χρονος δεν έλεγε συνεχώς πόσο καλή μητέρα ήταν η 33χρονη, θα μπορούσε να του καταλογίσει η Ανακρίτρια ότι γνώριζε και δεν μιλούσε, ο κ.Κατερινόπουλος σχολίασε με έμφαση και… φαρμάκι:

«Θα έπρεπε να ανοίξει τα χαρτιά του στην κατάθεση του. Όμως στην κατάθεσή του, της πλέκει το εγκώμιο. Από την άλλη θέλει και την έξωθεν καλή κοινωνική μαρτυρία γι’ αυτό και στα ΜΜΕ βγαίνει και λέει όσα λέει: “Δώστε μου μισή ώρα να μπω μέσα στο κελί”. Σιγά ρε άντρα! Γιατί δε τα λες αυτά στην κατάθεση σου;»

https://youtu.be/Wd5WnHlzP3c

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This