Η αντίδραση της Ρούλας όταν άρχισε να την υποπτεύεται ο γιατρός της Τζωρτζίνας

Το πανάκριβο δώρο και η «επίθεση» αγάπης - Μυστήριο με το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς

Must Read

Ο χαμός των αδερφών της 9χρονης Τζωρτζίνας κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια αλλά και η συμπεριφορά της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου είχαν δημιουργήσει υποψίες στον εντατικολόγο και διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, ο οποίος παρακολουθούσε πλέον την πρωτότοκη κόρη της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ο κ. Ανδρέας Ηλιάδης ο οποίος φρόντιζε την Τζωρτζίνα μετά την εγκεφαλοπάθεια που της προκάλεσε η πρώτη ανακοπή, είχε αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με την υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, οι γονείς εκείνη την περίοδο προσέφεραν στον γιατρό ένα πανάκριβο δώρο, το οποίο ο ίδιος άνοιξε την επόμενη μέρα. Όταν είδε ότι πρόκειται για ένα ακριβό ρολόι, θέλησε να το επιστρέψει στους γονείς, δηλώνοντας ότι δεν συνηθίζει να δέχεται τόσο ακριβά δώρα. Ωστόσο ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμειναν να το κρατήσει.

Όλα τα παραπάνω, ο κ. Ηλιάδης τα κατέθεσε με λεπτομέρειες στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Τελικά, το ρολόι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ χαρίστηκε σε μια οικογένεια η οποία αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, και το παιδί της έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ακολούθησε μια ξαφνική «επίθεση» αγάπης από την 33χρονη μητέρα που πλέον κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, με την ίδια να προχωράει σε εγκωμιαστικές αναρτήσεις για τον γιατρό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο, η 9χρονη κατέληξε μετά από χορήγηση κεταμίνης, μέσα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», για την οποία κατηγορείται η ίδια της η μητέρα, η Ρούλα ζητούσε επίμονα να μην γίνει η νεκροτομή στην Αθήνα, αλλά στην Πάτρα. Η μητέρα πρόβαλε την δικαιολογία ότι είχε προηγηθεί η ελλιπής ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας η οποία απέδιδε τον θάνατο της σε ηπατική ανεπάρκεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγους μήνες μετά τον θάνατο της 3,5 ετών κόρης τους, η Πισπιρίγκου και ο Δασκαλάκης είχαν απευθυνθεί σε γνωστό δικηγόρο της Αθήνας προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση κατά του νοσοκομείου και λάβουν χρηματική αποζημίωση. Δεν τους ενδιέφερε να μάθουν τα αίτια θανάτου του παιδιού αλλά… αν βγάλουν χρήματα από τον χαμό του. Μάλιστα στη μηνυτήρια έκθεση, οι γονείς κατηγορούν τους γιατρούς για τον θάνατο της Μαλένας.

Μυστήριο με το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού. Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα-Θεοδωροπούλου αποκάλυψε μιλώντας στο Live News ότι το πιστοποιητικό θανάτου της γυναίκας δεν αναφέρει το όνομα του γιατρού, παρά μόνο μια μονογραφή.

Μάλιστα στο έγγραφο, το μόνο όνομα που αναφέρεται είναι αυτό του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος εμφανίστηκε ως κοντινός άνθρωπος της θανούσης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, το συγκεκριμένα έγγραφο είναι άκυρο νομικά, ενώ όπως σημείωσε, η γιατρός που φέρεται να το υπέγραψε, εκείνο το βράδυ δεν είχε βάρδια στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This