Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην κηδεία της Τζωρτζίνας ξεκατινιάζοταν στο Facebook για το τι σκότωσε τα παιδιά της

Έκανε επίθεση ακόμη και σε εκείνους που της έλεγαν συλλυπητήρια

Must Read

Ακόμα και την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον φόνο της 9χρονης, ασχολούνταν με το Facebook και τσακωνόταν με χρήστες, οι οποίοι είχαν καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά.  

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανώς εκνευρισμένη απαντούσε στο Facebook, σε χρήστες που αντιλήφθηκαν ότι στην υπόθεση υπάρχει μυστήριο. Η κατηγορούμενη ισχυρίζονταν πως για όλα φταίει το «γονίδιο» το οποίο σκότωσε τα παιδιά της. Παράλληλα σπεύδει κυνικά να εξηγήσει πως ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δεν της έμεινε τίποτα άλλο για να ασχοληθεί. 

Η 33χρονη με θράσος επιτέθηκε ακόμα και σε εκείνους που της εξέφραζαν τα συλλυπητήριά τους. Η ίδια με κάθε ευκαιρία προσπαθούσε να στρέψει τα βλέμματα σε γονιδιακό πρόβλημα ή σε ιατρικό λάθος.

«Πιθανόν να είμαστε οι πρώτοι στα χρονικά (σ.σ.: για κάτι που συνδέει τους θανάτους των παιδιών). Δεν σημαίνει ότι, επειδή την υπόθεση την έχει πάρει το Ανθρωποκτονιών, είναι ανθρωποκτονία. Αυτό χτυπάει στον κόσμο και δίνει έναυσμα στον κόσμο να εικάζει. Κανείς μας δεν είναι ύποπτος, κανείς μας δεν έχει κληθεί. Είναι μια σωστή διαδικασία, για να πάρουμε και εμείς απαντήσεις και να πάρει απαντήσεις και η ιατρική κοινότητα», έλεγε πριν κατηγορηθεί για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This