«Με τον λογαριασμό στο χέρι, σφιχτά…»

Δεν χρειαζόμαστε πόλεμο, έχουμε τους λογαριασμούς

Must Read

Ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Απόστολο Γκλέτσο βρίσκονται σε σκηνικό φυλακής και συζητούν με ξεχωριστό τρόπο για την οικονομική κατάσταση και το πόσο αβάσταχτος είναι πια ο ζυγός της ακρίβειας.

«Αυτός ο πόλεμος δεν έχει πυροβολισμούς, έρχονται μέσα στο σπίτι σου και σε σκοτώνουν με λογαριασμούς», είναι ίσως η πλέον χαρακτηριστική ατάκα που ακούγεται, όπως και το «αλλά εντάξει το βράδυ έχουμε τον Πρετεντέρη και κάπως ανεβαίνει το ηθικό μας. Μας λέει ότι όλα αυτά είναι θυσίες που θα πιάσουν τόπο».

Όσο για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ; «… Άλλοι 29 πέθαναν έτσι, με τους λογαριασμούς στο χέρι, σφιχτά…» αναφέρεται σε μια ταυτόχρονα υπερβολική και ρεαλιστική παρουσίαση της πραγματικότητας.

«Αυτά τα ξέρει ο Σαμαράς;» είναι το χιουμοριστικό επιστέγασμα του τόσο εύστοχου αποσπάσματος.

@arodoeht

Έτσι μας σκοτώνουν καθημερινά δεν χρειαζόμαστε τον πόλεμο. #διααταυτα #λαζοπουλος🤣🤣🤣😝😜 #επικαιροοσοποτε #βαιραλ #δεη #νδ_θελατε

♬ original sound – Θεοδωρα Ηλιοπουλου Λυκομανη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This