Θάνατος Τζωρτζίνας: Η Ανακρίτρια ψάχνει τα… ίχνη της κεταμίνης μέσω του ΕΟΦ

Zητά να ενημερωθεί που έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα

Must Read

Στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) απευθύνθηκε σήμερα η 18η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών που διενεργεί την έρευνα για τη δολοφονία της εννιάχρονης Τζωρτζίνας από την προφυλακισμένη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τη διαδρομή της κεταμίνης που προκάλεσε το θάνατο του κοριτσιού, η ανακρίτρια έστειλε αίτημα προς τον ΕΟΦ προκειμένου της διαβιβαστούν στοιχεία για την συγκεκριμένη ουσία. Ειδικότερα, ζητά να ενημερωθεί που έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή και παράνομα, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών του Καραμανδάνειου

Την ίδια ώρα η ανακρίτρια συνεχίζει τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση. Σήμερα κατέθεσαν νοσηλευτές του Καραμανδάνειου νοσοκομείου της Πάτρας όπου είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα όταν έπαθε το πρώτο επεισόδιο. Αύριο, Πέμπτη, έχουν κληθεί να καταθέσουν γιατροί του ίδιου νοσοκομείου που δεν έχουν εξεταστεί μέχρι σήμερα από τους αστυνομικούς που διενήργησαν την προανάκριση.

Τι θα ζητήσει ο Δασκαλάκης από την Ανακρίτρια

Στο μεταξύ ο πατέρας της Τζωρτζίνας Μάνος Δασκαλάκης που έχει δηλώσει ότι θα παραστεί για την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της συζύγου του Ρούλας, αναμένεται να ζητήσει από την ανακρίτρια περαιτέρω ανακριτικές πράξεις για να ριχθεί φως στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δασκαλάκης ενδέχεται να υποβάλει αίτημα στη δικαστική λειτουργό να ζητήσει από την προμηθεύτρια εταιρεία του απινιδωτή-βηματοδότη, για το εάν έχει καταγράψει στοιχεία για την ακριβή ώρα που άρχισε η δυσλειτουργία της καρδιάς της εννιάχρονης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This