Ζευγάρι στο Ηράκλειο δέχθηκε άγρια επίθεση από πιτ μπουλ!

Must Read

Μήνυση στον ιδιοκτήτη ενός αρσενικού πίτμπουλ έκανε ένα ζευγάρι από το Ηράκλειο, το οποίο δέχτηκε άγρια επίθεση από αυτό, ενώ έκανε τη βόλτα του μαζί με το σκυλάκι του στην περιοχή του Καρτερού και κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Oπως ανέφερε στο newshub.gr ο τραυματισμένος άνδρας Ράλλης Σταμπουλής, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη όταν περνούσαν από ένα σπίτι έξω από το οποίο ήταν δύο πίτμπουλ, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό.

«Είπα στη γυναίκα μου να πάρει στην αγκαλιά της το σκυλάκι μας, για να αποφευχθεί τυχόν απρόοπτο. Και ενώ το θηλυκό πλησίασε αλλά δεν έκανε κάτι, μέσα σε δευτερόλεπτα είδαμε το αρσενικό να μας ορμάει!» ανέφερε και περιέγραψε ότι ακολούθησε πραγματική μάχη, με το σκυλί να του προκαλεί ένα βαθύ σκίσιμο στο χέρι, ενώ μόλις τον άφησε πήδηξε πάνω στη γυναίκα του και τη δάγκωσε στην πλάτη!

Το ζευγάρι γλίτωσε τα χειρότερα όταν το εξαγριωμένο σκυλί κουράστηκε και το κράτησε ένας περίοικος που άκουσε τη φασαρία, ώστε να μπορέσουν να φύγουν για να πάνε στο νοσοκομείο.

Το προσωπικό έκανε τρία ράμματα στο χέρι του κ. Σταμπουλή, παρά το γεγονός ότι απαγορεύονται στα τραύματα που προέρχονται από σκυλιά, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του έλαβαν φαρμακευτική αγωγή ώστε να αποφύγουν τυχόν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This