Ληστεία με άγριο ξυλοδαρμό ανηλίκου στο Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος»

Τον έριξε στο έδαφος και τον κλωτσούσε στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και στην πλάτη

Must Read

Θύμα άγριας ληστείας έπεσε την Πέμπτη, στο Κέντρο Πολιτισμού στην Καλλιθέα, 13χρονος μαθητής γυμνασίου από τον Πειραιά. Ο 14χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας.

Ο 13χρονος μαθητής – θύμα της άγριας ληστείας – εχθές, Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022, βρισκόταν με το σχολείο του με το σχολείο του από τον Πειραιά σε εκδρομή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (ΚΠΙΣΝ) στην Καλλιθέα.

  • Του Μάνου Μεϊμαράκη

Την ίδια ημέρα βρισκόταν σε εκδρομή στο Κέντρο Πολιτισμού και γυμνάσιο της Καλλιθέας μαθητής του οποίου είναι και ο δράστης.

Ο 13χρονος έπαιζε βόλεϋ με δύο συμμαθήτριες του όταν τους ξέφυγε η μπάλα καταλήγοντας σε ένα παγκάκι στο οποίο βρισκόταν ο 14χρονος με δύο ακόμα άτομα.

Εκεί, ο 14χρονος προκάλεσε λεκτικά τον 13χρονο, τον χτύπησε με μια κλωτσιά και ρίχνοντας τον στο έδαφος συνέχισε να τον κλωτσάει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και στην πλάτη.

Ο 14χρονος δράστης ξυλοκόπησε άγρια τον 13χρονο, του άρπαξε την σχολική τσάντα και τράπηκε σε φυγή.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο της επίθεσης και εντός του πάρκου, ο 14χρονος δράστης πέταξε την τσάντα αφού πρώτα αφαίρεσε χρηματικό ποσό το οποίο περιείχε.

Μετά την αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας και έρευνα στα κοινωνικά δίκτυα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προσδιορίσθηκε η ταυτότητα του 14χρονου ληστή και άρχισε η αναζήτηση του.

Ο 14χρονος εντοπίσθηκε σήμερα Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 σε περιοχή της Καλλιθέας. Όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας ζητώντας του να τους ακολουθήσει επιχείρησε να προβάλει αντίσταση.

Όταν τον ενημέρωσαν ότι σε βάρος του απο τους γονεις του 13χρονου έχει υποβληθεί μήνυση και κατηγορείται για ληστεία σχεδόν κατέρρευσε.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε επάνω του και μια κροτίδα, συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This