Τη μια μετά την άλλη απορρίπτει τις αιτήσεις των εγκλωβισμένων πολιτών η Αττική Οδός

Ακόμη να πληρώσουν το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε οι εταιρείες «Αττική Οδός» και «Αττικές Διαδρομές»

Must Read

Το ασύλληπτο μπάχαλο που επικράτησε στην Αττική Οδό και οδήγησε στον εγκλωβισμό πολιτών μέσα στα χιόνια και την κακοκαιρία «Ελπίς», οδήγησε στην απόφαση για αποζημίωση των εγκλωβισμένων οδηγών, με την διαδικασία υποβολής αίτησης να έχει ξεκινήσει από τις 5 Φεβρουαρίου.

Όμως για τις 2000 ευρώ αποζημίωση έχουν γίνει σχεδόν 12.000 αιτήσεις, ενώ οι εκτιμήσεις του υπουργείου Υποδομών κάνουν λόγο για περίπου 4000 εγκλωβισμένα οχήματα.

Όσοι υπέβαλαν αίτηση έπρεπε να δηλώσουν την ώρα και την ημέρα εισόδου και εξόδου του οχήματος. Έπρεπε λοιπόν είτε να καταθέσουν την απόδειξη των διοδίων, είτε να δηλώσουν ότι συνομίλησαν με εκπροσώπους της εταιρείας, αφού οι κλήσεις καταγράφονται. Ακόμη να στείλουν έως τρεις φωτογραφίες που τράβηξαν τις ώρες του αποκλεισμού τους από το σημείο.

Μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί 2.984 αιτήσεις, αλλά αναμένεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αιτήσεων θα απορριφθεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι ελλιπή τα στοιχεία τους.

Σε εκκρεμότητα όμως παραμένει και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στις εταιρείες «Αττική Οδός» και «Αττικές Διαδρομές», οι οποίες ακόμη δεν έχουν πληρώσει το 1 εκ. ευρώ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This