Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Πισπιρίγκου: Η Ρούλα θα μηνύσει τον Μάνο για το τεστ πατρότητας!

«Ό,τι και να κάνει, δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα» αναφέρει σε έξαλλη κατάσταση η 33χρονη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Must Read

Απίστευτες και καταιγιστικές δεν είναι μόνο οι αποκαλύψεις για τον περίεργο θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, αλλά και οι κόντρες που άλλοτε αγαπημένου πρώην ζευγαριού, το οποίο μέχρι χθες έδινε από κοινού συνεντεύξεις… Τώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αποφασισμένη να μηνύσει τον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να αμφισβητεί ευθέως την πατρότητα της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος, η φερόμενη ως πρόθεση -αν όχι απόφαση- του Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA, για να διαπιστώσει αν πράγματι είναι πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας, έχει προκαλέσει «εκνευρισμό και θυμό» στην πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η πρόταση, για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί – σκοπίμως ή τυχαία διά παν ενδεχόμενο και μάλιστα μετ’ επιμονής πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες – από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

«Όταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός…» μεταφέρθηκε από στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της προφυλακισμένης 33χρονης πατρινής κατηγορουμένης. Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα παρακάτω λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

Όμως δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί -για πρώτη φορά από πότε που βρέθηκαν σε απέναντι στρατόπεδα με τον Μάνο ως προς τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας- δικαστικά εναντίον του. Μένει να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί, η τελευταία πληροφορία αναφέρει ότι θα του υποβάλει μήνυση και γι’ αυτή την επιθυμία της έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο.

Διαβάστε ακόμα:

«Ρούλα είναι παιδιά μου η Ίριδα και η Μαλένα;» – «Ψύλλοι στα αυτιά» του Δασκαλάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This