«Ρούλα είναι παιδιά μου η Ίριδα και η Μαλένα;» – «Ψύλλοι στα αυτιά» του Δασκαλάκη

Αμφισβητεί ότι τα δύο από τα τρία παιδιά με την Πισπιρίγκου είναι δικά του και ζητάει τεστ DNA

Must Read

Το ερώτημα που διατύπωσε πολλές φορές δημόσια ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος για το αν τα τρία αδικοχαμένα κορίτσια ήταν πράγματι παιδιά του Μάνου Δασκαλάκη φαίνεται ότι έβαλε «ψύλλους στα αυτιά» του 30χρονου και σκέφτεται να ζητήσει να γίνει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα!

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της αναζήτησης των αιτίων του ξαφνικού θανάτου των τριών παιδιών είχε γίνει γονιδιακός έλεγχος και στον Δασκαλάκη και στην Πισπιρίγκου. Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης είχε ζητήσει από τον Απρίλιο του 2021 να γίνει γονιδιακός έλεγχος στους γονείς και εκείνοι είχαν συναινέσει. Μάλιστα, ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει δωρεάν, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Στη συνέχεια, όταν οι θάνατοι των τριών παιδιών βρέθηκαν στο επίκεντρο της έρευνας, πρώτος ο κ. Κατερινόπουλος είχε προτείνει να γίνει τεστ πατρότητας, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα βοηθούσε την πορεία των ερευνών. Αυτή τη φορά, όμως, κάτω από το βάρος των εξελίξεων, θα ζητήσει και ο Μάνος Δασκαλάκης να γίνει το συγκεκριμένο τεστ για τις δύο μικρότερες κόρες του.

«Κελαηδάει»

Η νέα αυτή εξέλιξη δείχνει ότι ο 30χρονος άρχισε να αμφισβητεί καθετί που έχει σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, φτάνοντας στο σημείο να έχει αμφιβολίες ακόμη και για το κατά πόσο τα δύο από τα τρία παιδιά ήταν δικά του.

Οπως ήταν επόμενο, οι υποψίες του έγιναν περισσότερες μετά τον εγκλεισμό της, όταν η Πισπιρίγκου άρχισε δειλά δειλά να «κελαηδάει» για άλλες σχέσεις, εφήμερες ή πλατωνικές. Ετσι, ίσως σκέφτηκε ότι κατά την απουσία του ή όσο ήταν χωρισμένοι μπορεί η εν διαστάσει σύζυγός του να έμεινε έγκυος από κάποιο άλλο πρόσωπο. Κάτι τέτοιο είχε αναφέρει εδώ και καιρό ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ερμηνεύοντας τη στάση του ζευγαριού στις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

«Γίνεται λόγος για πολλά, για τη σχέση αυτού του ζευγαριού. Ενα αγαπημένο ζευγάρι, έτσι έβγαζαν προς τα έξω. Τώρα βλέπουμε αυτές τις διαμάχες κι εγώ έκανα ένα ερώτημα: μήπως έχουν κι άλλα προβλήματα μεταξύ τους και δεν μιλάνε; Δεν είναι κακό να γίνει ένας έλεγχος DNA πατρότητας εδώ» πρότεινε ο έμπειρος αξιωματικός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι εγείρονται ερωτήματα για το γεγονός ότι, ενώ έπρεπε να γίνει εκταφή της Μαλένας, δεν έχει γίνει ακόμη. «Υπάρχει ένα θέμα με τους τάφους των παιδιών. Υπάρχει μία υποχρέωση που ανέλαβε ο πατέρας έναντι του δήμου, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει το νεκροταφείο, που έπρεπε να πληρωθούν κάποια λεφτά. Σήμερα έπρεπε να γίνει εκταφή και δεν γίνεται, γιατί είναι απλήρωτα κάποια χρήματα πού έπρεπε να πληρωθούν από τον πατέρα. Και ρωτάω εγώ: είναι πατέρας ή είναι φερόμενος ως πατέρας; Μήπως υπάρχει κάτι άλλο;» είπε δηκτικά ο κ. Κατερινόπουλος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This