Έσωσε τον πατέρα της με…τηλεφωνικές οδηγίες από το ΕΚΑΒ

Must Read

Τον πατέρα της, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς, κατάφερε να σώσει μια 25χρονη, μέσω τηλεφωνικών οδηγιών που λάμβανε από διασώστη του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της κατέρρευσε το βράδυ της Παρασκευής και η κοπέλα κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ για να ζητήσει ασθενοφόρο.

Αμέσως μια κινητή μονάδα και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ξεκίνησαν για το σημείο, ενώ ο διασώστης που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής εξήγησε στην κοπέλα πώς ακριβώς θα εφαρμόσει ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση).

Έτσι η κοπέλα έκανε συμπιέσεις στον πατέρα της ώσπου να φτάσει το πλήρωμα του ασθενοφόρου. Ο άνδρας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This