Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή με τρεις τραυματίες στον Εύοσμο – Επενέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη

Στον καβγά συμμετείχαν Ρομά και ανήλικοι

Must Read

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε δύο ομάδες νεαρών ατόμων νωρίς το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στον Εύοσμο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί τριών ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, στη συμπλοκή, η οποία σημειώθηκε κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρία άτομα ηλικίας 17-18 ετών, συμμετείχαν Ρομά και ανήλικοι, που έδωσαν συνέχεια σε επεισόδιο που είχε σημειωθεί στην ίδια περιοχή της Θεσσαλονίκης πριν από λίγες ημέρες.

Στο σημείο έσπευσαν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις, αποτελούμενες από τις ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ καθώς επίσης και διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία έχει σταθμεύσει μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Οι αστυνομικοί μάλιστα προχώρησαν και σε μια προσαγωγή ατόμου, το οποίο είναι ανάμεσα στους τραυματίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This