«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε» – Θρήνος για το 19χρονο θύμα του τροχαίου στη Νέα Ιωνία

Οδηγός αγώνων στην κατηγορία Crosscar και πρωταθλητής Ελλάδος ήταν ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης

Must Read

Ο τραγικός απολογισμός του χθεσινοβραδινού σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία, ήταν ένας 19χρονος νεκρός και ένας 21χρονος σοβαρά τραυματισμένος.

Το αυτοκίνητο (ένα Ford Focus ST) που οδηγούσε ο 19χρονος Κωνσταντίνος Τακιδέλλης, κινείτο επί της λεωφόρου Κύμης όταν, για άγνωστο λόγο, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γέφυρα στη Λεωφόρο Καποδιστρίου, αφού οι προστατευτικές μπάρες δεν σταμάτησαν την πορεία του.

Το όχημα σχεδόν διαλύθηκε έχοντας προσγειωθεί με τον ουρανό στο οδόστρωμα, με τους Πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν από τα συντρίμμια τον 21χρονο τραυματία και να διαπιστώνουν ότι ο 19χρονος οδηγός του ΙΧ είχε ήδη «χαθεί».

Ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης δεν ήταν άπειρος στο τιμόνι. Κάθε άλλο. Προερχόταν από οικογένεια που ασχολείται με το αυτοκίνητο εδώ και δεκαετίες, ενώ ο ίδιος ήταν οδηγός αγώνων στην κατηγορία Crosscar, ενώ είχε και συμμετοχές σε αγώνες στο εξωτερικό.

Το 2021 κατέκτησε σε ηλικία 18 ετών τον τίτλο του πρωταθλητή στον θεσμό EKO Racing Dirt Games. Πιο πρόσφατη συμμετοχή του σε αγώνα, ήταν αυτή του περασμένου Φεβρουαρίου στο Rally Star (διαδικασία εντοπισμού νέων ταλέντων) της FIA, η τελική φάση του οποίου διεξήχθη στη Γερμανία.

Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποχαιρέτησε τον 19χρονο οδηγό με μια λιτή αλλά συγκλονιστική ανάρτηση:

«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου….».

Συνέντευξη του Κωνσταντίνου τον Δεκέμβριο του 2021:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This