Το τσιγάρο που άναψε ασθενής με Covid προκάλεσε τη φωτιά στο Νοσοκομείο Παπανικολάου

Πέταξε τα ρούχα του που καίγονταν σε ασθενή που βρισκόταν συνδεδεμένος με οξυγόνο

Must Read

Απάντηση στα αίτια της φωτιάς στο νοσοκομείο Παπανικολάου που είχε ως τραγικό απολογισμό να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να κινδυνέψουν ασθενείς και υγειονομικοί, έδωσε η έκθεση πραγματογνώμονα.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ανεξάρτητου πραγματογνώμονα, η φωτιά στο νοσοκομείο ξεκίνησε μετά από το τσιγάρο που άναψε ένας ασθενής μέσα σε θάλαμο Covid. Ο ασθενής τυλίχτηκε στις φλόγες και έβγαλε τα ρούχα του τα οποία καίγονταν προκειμένου να σωθεί.

Μέσα στον πανικό του πέταξε τα ρούχα του πάνω σε ασθενή που βρισκόταν δίπλα του, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος με οξυγόνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τυλιχτεί και εκείνος στις φλόγες, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο ασθενής που άναψε το τσιγάρο αλλά και ο 79χρονος που βρισκόταν δίπλα του συνδεδεμένος με οξυγόνο, έχασαν και οι δύο της ζωή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This