Διπλή πρωτιά για τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων σε διεθνή διαγωνισμό δεξιοτήτων στις ΗΠΑ!

Αναδείχθηκε «φονικότερη ομάδα», χάρη στην εντυπωσιακή ευστοχία των μελών της στις βολές με τυφέκιο, πιστόλι και βομβιδοβόλο

Must Read

Το βραβείο της «φονικότερης ομάδας»(!) (most lethal squad) κατέκτησε η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στο διεθνή διαγωνισμό στρατιωτικών δεξιοτήτων «Sandhurst ’22», ο οποίος διεξήχθη στις ΗΠΑ.

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από δύο αξιωματικούς συνοδούς, ένα καθηγητή Φυσικής Αγωγής και 11 Ευέλπιδες, πρώτευσε μεταξύ του συνόλου των διαγωνιζομένων στις βολές με τυφέκιο, πιστόλι και βομβιδοβόλο, κατακτώντας την θέση στη γενική κατάταξη και την μεταξύ των ξένων χωρών που συμμετείχαν.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο φετινός διεθνής διαγωνισμός στρατιωτικών δεξιοτήτων «Sandhurst» διεξήχθη στις 29 και 30 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Ακαδημίας West Point των ΗΠΑ και περιλάμβανε ένα απαιτητικό πρόγραμμα 17 αντικειμένων. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 48 ομάδες. Οι 35 προέρχονταν από ακαδημίες των ΗΠΑ και 13 από άλλες χώρες (Αυστραλία, Βραζιλία, Γερμανία, Γεωργία, Δανία, Ιταλία, Μεξικό, Νότιος Κορέα, Πολωνία, Χιλή, Καναδάς με δύο ομάδες και Ηνωμένο Βασίλειο επίσης με δύο ομάδες).

  • Δείτε σχετικό βίντεο:

*πηγή φωτο / video: ArmyVoice.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This