ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΔιπλή πρωτιά για τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων σε διεθνή διαγωνισμό δεξιοτήτων στις ΗΠΑ!

Διπλή πρωτιά για τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων σε διεθνή διαγωνισμό δεξιοτήτων στις ΗΠΑ!

Αναδείχθηκε «φονικότερη ομάδα», χάρη στην εντυπωσιακή ευστοχία των μελών της στις βολές με τυφέκιο, πιστόλι και βομβιδοβόλο

Το βραβείο της «φονικότερης ομάδας»(!) (most lethal squad) κατέκτησε η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στο διεθνή διαγωνισμό στρατιωτικών δεξιοτήτων «Sandhurst ’22», ο οποίος διεξήχθη στις ΗΠΑ.

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από δύο αξιωματικούς συνοδούς, ένα καθηγητή Φυσικής Αγωγής και 11 Ευέλπιδες, πρώτευσε μεταξύ του συνόλου των διαγωνιζομένων στις βολές με τυφέκιο, πιστόλι και βομβιδοβόλο, κατακτώντας την θέση στη γενική κατάταξη και την μεταξύ των ξένων χωρών που συμμετείχαν.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο φετινός διεθνής διαγωνισμός στρατιωτικών δεξιοτήτων «Sandhurst» διεξήχθη στις 29 και 30 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Ακαδημίας West Point των ΗΠΑ και περιλάμβανε ένα απαιτητικό πρόγραμμα 17 αντικειμένων. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 48 ομάδες. Οι 35 προέρχονταν από ακαδημίες των ΗΠΑ και 13 από άλλες χώρες (Αυστραλία, Βραζιλία, Γερμανία, Γεωργία, Δανία, Ιταλία, Μεξικό, Νότιος Κορέα, Πολωνία, Χιλή, Καναδάς με δύο ομάδες και Ηνωμένο Βασίλειο επίσης με δύο ομάδες).

  • Δείτε σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

*πηγή φωτο / video: ArmyVoice.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης