Δίκη-χάος με φωνές, μπηχτές και υστερίες: «Κινέζος» ο Φουρθιώτης για τα 200.000 ευρώ της Τζούλιας

O έκπτωτος τηλεστάρ έκανε τον ανήξερο και έβαλε στο κάδρο τον γόη της showbiz Xρήστο Ψωμόπουλο

Must Read

Σαν… χέλι ξεγλίστρησε ο Μένιος Φουρθιώτης από την κατηγορία για την κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού τής άλλοτε συνεργάτιδας και φίλης του Τζούλιας Αλεξανδράτου, μέρος των οποίων αντιστοιχούσε στην αμοιβή της για το περίφημο ροζ dvd!

Ο κατηγορούμενος για αρκετές υποθέσεις παρουσιαστής, που εμφανίστηκε στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας με πατερίτσες και παραπονούμενος για την αλλαγή του καιρού που του… τσακίζει «τα κόκαλα μετά την επέμβαση στο ισχίο», απαλλάχθηκε λόγω… αμφιβολιών!

«Αρνούμαι την κατηγορία που μου αποδίδεται και δεν κατανοώ τον λόγο για τον οποίο βρίσκομαι εδώ τώρα. Το 2009 γνωρίστηκα με την Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν εργαζόμουν στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου. Η συνεργασία μας ξεκίνησε στις αρχές του 2010 και ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουνίου του 2010, έπειτα από διαφωνία για το προφίλ που είχε επιλέξει να ακολουθεί. Οχι μόνο για την ταινία, αλλά και για την επιλογή της να κάνει σε όλους μηνύσεις, όπως στον πατέρα της, στον γιο τού κ. Ζαγορίτη, στον κ. Παπαδημούλη, στον κύριο Ρέβη. Δύο φορές συνέλαβαν τον ίδιο της τον πατέρα. Αυτό έγινε τον Ιούνιο του 2010» είπε στο δικαστήριο ο Μένιος Φουρθιώτης, που κάθισε στο εδώλιο με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής.

Ο παρουσιαστής έκανε τον… Κινέζο για την κλοπή, υποστηρίζοντας ότι πήγαινε στο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αλλά δεν έμενε ποτέ σε αυτό. «Δεν έμενα ποτέ εκεί, γιατί έμενε εκεί και ο Ψωμόπουλος, ο οποίος είχε κλειδιά. Εγώ δεν είχα ουδέποτε. Δεν εμπιστευόταν κανέναν. Ηξερα τη διαρρύθμιση του σπιτιού της εγώ και τρία εκατομμύρια κόσμος, αφού το είχε δείξει σε όλες τις εκπομπές. Είχε διακοπεί η συνεργασία μας έναν μήνα προτού μπει το χρηματοκιβώτιο. Γνώριζα ότι υπήρχαν κάμερες ασφαλείας, γιατί φαίνονταν» είπε και δέχτηκε ερωτήσεις από την έδρα.

Πρόεδρος: Γνωρίζατε κωδικούς για το σύστημα συναγερμού;

Κατηγορούμενος: Οχι μόνο δεν γνώριζα, δεν υπήρχε και λόγος να γνωρίζω κωδικούς. Μόνο ο τότε σύντροφός της γνώριζε και είχε συλληφθεί από την Αστυνομία. Εκείνος είχε κλειδιά.

Πρ.: Κωδικό χρηματοκιβωτίου;

Κατ.: Δεν γνώριζα καν για το χρηματοκιβώτιο, πόσο μάλλον τον κωδικό.

Πρ.: Μα, κατέθεσε μάρτυρας που το εγκατέστησε ότι σας είδε.

Κατ.: Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο κατέθεσε όσα κατέθεσε. Πάντως, μέσω του γιου του γνωρίζεται ο συγκεκριμένος πολλά χρόνια με την Αλεξανδράτου.

Πρ.: Μας είπε ψέματα;

Κατ.: Ναι, σας είπε ψέματα! Αυτό δεν ισχύει.

Πρ.: Ακούσατε τον τρόπο που αφαιρέθηκε το χρηματοκιβώτιο;

Κατ.: Είναι μια δικογραφία του 2010. Ο,τι έχω διαβάσει…

Λίγο αργότερα ο Μένιος Φουρθιώτης ξέσπασε κατηγορώντας την Τζούλια Αλεξανδράτου πως έβγαινε σε όλα τα κανάλια. «Με είχαν σε όλα τα κανάλια ότι είμαι κλέφτης. Με έλεγε κλέφτη σε κεντρικά δελτία ειδήσεων. Θα έκανα δικαστήριο στην τηλεόραση».

Ο παρουσιαστής έβαλε στο κάδρο της υπόθεσης και τον τότε σύντροφο του μοντέλου, λέγοντας πως ο Χρήστος Ψωμόπουλος έχει κατηγορηθεί για κλοπές στο παρελθόν. Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας έγινε γνωστός από τις σχέσεις του με την Αννα Βίσση, την Παυλίνα Βουλγαράκη και την Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ είχε κατηγορηθεί από το μοντέλο Ρία Αντώνιου για βιασμό.

Εισαγγελέας: Ποιος θα είχε συμφέρον να την κλέψει;

Κατηγορούμενος: Μπαινόβγαινε πολύς κόσμος. Για παράδειγμα, ο Ψωμόπουλος έχει κατηγορηθεί για κλοπές στο παρελθόν.

Εισ.: Γιατί δεν κατήγγειλε αυτόν;

Κατ.: Δεν ξέρω. Μια τα έβρισκαν, μια τσακώνονταν.

Σε αυτό το στάδιο η μαυροφορεμένη και εμφανώς ταλαιπωρημένη Τζούλια Αλεξανδράτου κλήθηκε από το δικαστήριο να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με τον κατηγορούμενο. Μάλιστα, έχασε πολλές φορές την ψυχραιμία της, φωνάζοντας και αναγκάζοντας την πρόεδρο και τον δικηγόρο της να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

Πρόεδρος: Μας είπε ο κατηγορούμενος ότι δεν είχε κλειδιά και είχε ο σύντροφός σας.

Τζούλια: Είχαμε χωρίσει. Δεν είχε ποτέ κλειδιά του σπιτιού. Τον άνθρωπο του χρηματοκιβωτίου μού τον είχε συστήσει ο Φουρθιώτης. Ηξερε τον κωδικό και του είχε δώσει τα αντικλείδια.

Πρ.: Επιμένετε ότι δεν είχατε τίποτα;

Μένιος: Επιμένω. Υπάρχει μήνυση σε βάρος του Ψωμόπουλου και σύλληψη.

Τζούλια (φωνάζοντας): Καμία σχέση δεν έχει ο Ψωμόπουλος!

Πρ.: Βρέθηκε στο σπίτι σας από την Αστυνομία ο Ψωμόπουλος πριν από την κλοπή;

Τζούλια: Οχι! Ο Μένιος έμενε στο σπίτι μου!

Μένιος: Τον Μάρτιο του 2010 συνελήφθη ο σύντροφός της μέσα στο σπίτι.

Πρόεδρος: Γιατί δεν ζητήσατε τα κλειδιά του σπιτιού σας από τον κατηγορούμενο, όταν έληξε η συνεργασία σας;

Τζούλια: Δεν πίστευα ότι θα με διαρρήξει. Θα μπορούσα να αλλάξω την κλειδαριά, δεν το σκέφτηκα καν. Ολα τα στοιχεία δείχνουν αυτόν. Ο Ψωμόπουλος δεν ήταν ποτέ παρών σε τίποτα από όλα αυτά! Ολες τις μηνύσεις με προέτρεπε ο Φουρθιώτης να τις κάνω!

Θέμης Σοφός (δικηγόρος Φουρθιώτη): 17 μηνύσεις έκανε!

Τζούλια: Αυτός με έβαζε! Και στη γυναίκα σας με έβαλε να κάνω!

Εισαγγελέας: Γιατί κάνατε 17 μηνύσεις;

Τζούλια: Αυτόν ρωτήστε! Αυτός με έβαζε να τα κάνω! Να κάνω μηνύσεις παντού! Τον άκουγα τυφλά, ήταν μάνατζέρ μου! Αυτός με έβαλε να κάνω το dvd!

Μετά την έκρηξη της Τζούλιας Αλεξανδράτου το δικαστήριο διέκοψε για λίγο και στη συνέχεια η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορουμένου λόγω αμφιβολιών.

«Στην συγκεκριμένη περίπτωση, φρονώ ότι δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή του κ. Φουρθιώτη. Είναι ο λόγος του έναντι του λόγου της κυρίας Αλεξανδράτου. Δεν τον είδε κανένας να μπαίνει μέσα στο σπίτι της. Δεν βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα. Δεν αποδείχθηκε ότι ήταν ο μόνος που είχε κίνητρο. Μπαινόβγαιναν πολλοί στο σπίτι της ενάγουσας. Εμενε με τον κ. Ψωμόπουλο. Αποκλείεται να μην είχε κλειδιά ο σύντροφός της. Ο κατηγορούμενος είναι ο μόνος που είχε συμφέρον να την κλέψει; Δεν αποδείχτηκε αυτό. Υπάρχουν ενδείξεις, αλλά δεν αποδείχθηκε…» ανέφερε η εισαγγελέας, συμπληρώνοντας πως η Τζούλια Αλεξανδράτου «έχει μια μανία να υποβάλλει μηνύσεις σε ανθρώπους χωρίς να έχουν προβεί σε έκνομη ενέργεια».

Το δικαστήριο απάλλαξε τον Μένιο Φουρθιώτη από την κατηγορία, ελλείψει στοιχείων, με τον παρουσιαστή να βγαίνει ανακουφισμένος από τη δικαστική αίθουσα λέγοντας: «Επιτέλους, τελειώσαμε με αυτή την ιστορία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This