«Δεν σε ξεπλένει τίποτα» – Τι λέει η Έλενα Αθανασοπούλου στον σκηνοθέτη που κατηγορεί για βιασμό

Η γνωστή ηθοποιός θέλει να δουλέψει πλέον χωρίς να φοβάται

Must Read

Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου, ότι σε ηλικία μόλις 21 ετών έπεσε θύμα βιασμού ενός πολύ γνωστού σκηνοθέτη, τον οποίο τότε βρήκε τη δύναμη να μηνύσει.

Η ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε πολλές ελληνικές σειρές, μίλησε στην ΕΡΤ και κατήγγειλε τις φριχτές πράξεις σε βάρος της, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Η Αθανασοπούλου, χωρίς να κατονομάζει τον σκηνοθέτη που ασέλγησε στο κορμί της, όταν εκείνη ήταν σε αυτή την τρυφερή ηλικία, έκανε λόγο για ένα «άγριο περιστατικό» το οποίο βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει δημόσια, μέσα από το κίνημα του #MeToo.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες, η ίδια είχε αναρτήσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μέσω του οποίου απευθυνόταν στον σκηνοθέτη: «Θα σου πω και κάτι τελευταίο. Δεν γουστάρω να είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν γουστάρω. Η ενέργειά σου, με πνίγει. Άσε που με αυτά που έχεις κάνει, ήδη στην έχουνε χαρίσει. Λοιπόν, δεν γουστάρω, θέλω να δουλέψω πλέον, χωρίς να φοβάμαι. Τέλος!».

https://www.youtube.com/watch?v=fS3rcfpv5lE

Σε δεύτερο βίντεο η Έλενα Αθανασοπούλου απευθυνόμενη ξανά στον καταγγελλόμενο σκηνοθέτη είπε: «Έχω μάθει για πάρα πολλά θύματά σου. Έχεις 40 χρόνια καριέρα οπότε εσύ γνωρίζεις καλύτερα πόσα θύματα έχεις. Μη λες δεξιά κι αριστερά….μπιπ, γιατί τα μαθαίνω όλα, έχω αυτιά και μάτια παντού… Μην προκαλείς άλλο γιατί γνωρίζεις κι εσύ ο ίδιος ότι δεν σε ξεπλένει τίποτα…».

https://www.youtube.com/watch?v=EVGrBYetCfo

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγελλόμενος σκηνοθέτης, έχει υπογράψει πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ αυτή την περίοδο, το τελευταίο του σίριαλ γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε μεγάλο γνωστό κανάλι.

Δείτε επίσης: Η Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε ότι βιάστηκε στα 21 της από γνωστό σκηνοθέτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This