Θρίλερ με τη σορό του Αντώνη Συκάρη: Στα Ιμαλάια είναι ακόμη!

Σε εξέλιξη νέα επιχείρηση περισυλλογής της

Must Read

Στις 12 Απριλίου έγινε γνωστός ο θάνατος ενός σημαντικού ορειβάτη του Αντώνη Συκάρη σε βουνό του Νεπάλ, ενώ η σορός του παραμένει στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του.

Εδώ και έναν μήνα γίνονται προσπάθειες ώστε να ανασυρθεί η σορός του ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν αίσια έκβαση, εντείνοντας έτσι τον πόνο των κοντινών ανθρώπων του κορυφαίου Έλληνα ορειβάτη. Από τις 2 Μαΐου βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιχείρηση περισυλλογής της, αν και οι καιρικές συνθήκες στο Νταουλαγκίρι είναι δυσμενείς. 5 ορειβάτες – sherpas προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο όπου μέχρι σήμερα βρίσκεται το σώμα του ορειβάτη.

«Ένα άνοιγμα του καιρού, μας δίνει την ελπίδα ότι τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να γίνει πλέον εφικτή η μεταφορά του σώματος του σε ένα σημείο του βουνού που θα επιτρέπει την προσέγγιση από ελικόπτερο, προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία επαναπατρισμού. Aποστολή 5 ορειβατών – sherpas με στόχο την προσέγγιση του σημείου όπου μέχρι σήμερα βρίσκεται το σώμα του, ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 2 Μαΐου από το base camp του Dhaulagiri και βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη», καταλήγει η ανακοίνωση που ανέβηκε στο Facebook στη σελίδα του ορειβάτη.

Διαβάστε ακόμα:

Αντώνης Συκάρης: Επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του από τα 7.400 μέτρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This