Εξοργιστικό: Άλλαξαν όνομα στο γηροκομείο κολαστήριο και το λειτουργούν κανονικότατα!

Μετά από εξουσιοδότηση των προφυλακισμένων ιδιοκτητριών του!

Must Read

Η αποκάλυψη για τα όσα συνέβαιναν στο γηροκομείο κολαστήριο στα Χανιά είχε σοκάρει το πανελλήνιο, όμως παρότι οι ιδιοκτήτριές του προφυλακίστηκαν, μια εξοργιστική καταγγελία έρχεται να αναδείξει πως κάτι πηγαίνει πολύ λάθος σε αυτή τη χώρα.

Διαβάστε ακόμη: Σοκάρει ο κυνισμός της ιδιοκτήτριας του γηροκομείου στα Χανιά: «Θα απολογηθώ γιατί επέλεξε ο χάρος να τους πάρει;»

Έτσι σύμφωνα με την καταγγελία της δικηγόρου Μαρίας Παπαδάκη το κολαστήριο της «Αγίας Σκέπης» συνεχίζει να λειτουργεί κανονικότατα, με τις προφυλακισμένες να έχουν δώσει εξουσιοδότηση για αλλαγή του ονόματος και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση για 12 δημόσιους υπαλλήλους!

«Με νέο όνομα, κουνάει για 2η φορά κοροϊδευτικά το δάχτυλο στις οικογένειες των παθόντων αλλά και την Ελληνική Δικαιοσύνη η υπεύθυνη της εν λόγω δομής, που εξακολουθεί να τη λειτουργεί μέσα από τη φυλακή (!!!) δυνάμει πληρεξουσίου», αναφέρει η καταγγέλλουσα  δικηγόρος, με το γηροκομείο να έχει αλλάξει όνομα από τις 28 Απριλίου!

Και εδώ γεννάται το μέγα ερώτημα με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και τους αρμόδιους υπαλλήλους… Υπενθυμίζουμε μάλιστα ότι το γηροκομείο λειτουργεί έχοντας περίπου 25 ηλικιωμένους τρόφιμους και ενώ ερευνώνται 30 περιπτώσεις θανάτων και 8 απόπειρες θανάτωσης, με την Ασφάλεια Χανίων να εκτιμά ότι οι θάνατοι που προκάλεσαν τα μέλη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, είναι περισσότεροι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This