Εξαφάνιση 51χρονου στον Αξιό: Βρέθηκε το όχημα του, παραμένει άφαντος ο ίδιος

Εντελώς τυχαία, οι διασώστες εντόπισαν στην περιοχή το πτώμα ενός άλλου 51χρονου!

Must Read

Άκαρπες εξακολουθούν να παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 51χρονου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την Πρωτομαγιά στην περιοχή του Αξιού ποταμού, στη Θεσσαλονίκη.

Κι ενώ το «θρίλερ» της αναζήτησης του συνεχίζεται, οι διασώστες που «χτενίζουν» την περιοχή με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και drones βρήκαν το όχημα του στη Χαλάστρα. Θυμίζουμε πως η επιχείρηση αναζήτησης του αγνοούμενου άνδρα ξεκίνησε από την ΕΛ.ΑΣ. και την ΕΜΑΚ τα ξημερώματα της Πέμπτης, καθώς τότε δηλώθηκε η εξαφάνισή του από τους συγγενείς του στο Τμήμα Ασφάλειας Δέλτα.

Όπως αναφέρει στο grtimes.gr ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, «συμμετέχουμε στην ειδική επιχείρηση με έναν σκύλο, αλλά και δύο drones και “χτενίζουμε” την περιοχή από μεριάς μας από χθες το πρωί, όταν και ενημερωθήκαμε». «Έχει εντοπιστεί το όχημα του 51χρονου στην περιοχή της Χαλάστρας με τα κλειδιά πάνω, ωστόσο δεν υπάρχουν ίχνη κάποιας εγκληματικής ενέργειας, όμως έχει κληθεί η σήμανση για να το εξετάσει», συμπληρώνει ο ίδιος.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό του 51χρονου που εξαφανίστηκε την Κυριακή, 1η Μαΐου, σήμερα τα ξημερώματα οι διασώστες «έπεσαν πάνω» στο πτώμα ενός άλλου 51χρονου(!), χωρίς να υπάρχουν, για την ώρα, περισσότερα στοιχεία για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This