Έξαλλη η Παγώνη με το σχόλιο τηλεθεατή για το συνέδριο της ΝΔ

Και σπόντες για τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ

Must Read

Το σχόλιο ενός τηλεθεατή ότι το μάτι του «τσάκωσε» την Ματίνα Παγώνη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ήταν αφορμή να βγει έξω από τα ρούχα της η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ…

Η ίδια αντέδρασε φανερά ενοχλημένη, όταν κατά την διάρκεια της εκπομπής του ΣΚΑΪ, η Μαρία Αναστασοπούλου της διάβασε το μήνυμα που έστειλε ο τηλεθεατής στην εκπομπή.

«Φυσικά! Στη Νέα Δημοκρατία δεν ανήκω; Δεν θα πήγαινα στο συνέδριο; Οι συνδικαλιστές δεν πάνε στα συνέδρια τους; Συγγνώμη δηλαδή, θα απολογηθώ επειδή πήγα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας; Φυσικά όπως πάνε όλοι οι συνδικαλιστές στα συνέδρια της παράταξης τους», απάντησε ανεβάζοντας του τόνους η Ματίνα Παγώνη.

Μάλιστα στη συνέχεια απευθύνθηκε στην δημοσιογράφο και την ρώτησε αν πήγε να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, με την Αναστασοπούλου να απαντάει: «Εμείς είμαστε δημοσιογράφοι, κυρία Παγώνη, δεν είμαστε συνδικαλιστές»

Τότε, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, γύρισε και της απάντησε όλο νόημα: «Τώρα, κυρία Αναστασοπούλου, σε μένα τα λέτε αυτά; Επειδή προηγουμένως είπατε για μένα. Σε μένα τα λέτε αυτά;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This