Παιχνίδι θανάτου παίζουν έφηβοι στους δρόμους του Βόλου

Must Read

Ενα άκρως ριψοκίνδυνο «παιχνίδι», το οποίο μπορεί να αποβεί μοιραίο και να στοιχίσει τη ζωή τους, έχουν βρει τους τελευταίους μήνες οι έφηβοι στον Βόλο για να περνούν την ώρα τους!

Σύμφωνα με δεκάδες καταγγελίες που έχουν γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από άτομα που είδαν μπροστά στα μάτια τους τη νέα «μόδα», τα παιδιά διασχίζουν κεντρικούς δρόμους της πόλης φορώντας κουκούλες που καλύπτουν τα μάτια τους και χωρίς να ελέγξουν για την κίνηση των οχημάτων, κινδυνεύοντας έτσι να πέσουν θύματα τροχαίου, με απρόβλεπτες συνέπειες!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας, την προηγούμενη Τετάρτη, γύρω στις 8 το βράδυ, «ένα νεαρό κορίτσι ηλικίας περίπου 16 ετών, φορώντας κουκούλα και κρύβοντας το πρόσωπό της, διέσχισε τον παραλιακό δρόμο της Αγριάς χωρίς ίχνος ελέγχου για διερχόμενα οχήματα, πιθανόν σε πρόκληση της παρέας της, η οποία χασκογελούσε ανερυθρίαστα μαζί με την ίδια καμαρώνοντας για το επίτευγμά της!»

Ενα παρόμοιο περιστατικό με εφήβους να παίζουν με τη σωματική τους ακεραιότητα είδε με τα μάτια του ένας άλλος χρήστης του διαδικτύου πριν από περίπου τρεις μήνες στην οδό Πολυμέρη του Βόλου, αναφέρει ο taxydromos.gr.

«Παρέα νεαρών που είχε σχολάσει από φροντιστήριο Αγγλικών και περίμενε το λεωφορείο στη στάση προς Λεχώνια προκαλούσε φόβο και τρόμο. Κατά τη διάρκεια της αναμονής, όποτε περνούσε από το σημείο αυτοκίνητο κάποιο από τα παιδιά πεταγόταν στη μέση του δρόμου!»

Οπως ανέφερε ο μάρτυρας, τα παιδιά συνέχισαν το ίδιο ανώριμο «παιχνίδι» και τις επόμενες ημέρες, σταματώντας μόνο ένα βράδυ, όταν ένας οδηγός λίγο έλειψε να πέσει πάνω σε ένα από αυτά που έδειχνε τη «μαγκιά» του βγαίνοντας απρόσεκτα στον δρόμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This