Φυλάκιση και πρόστιμο σε συνδικαλιστές για τη στάση εργασίας ζητάει η ΣΤΑΣΥ!

Υπουργός με 0 ένσημο ο Χατζηδάκης, για τον πρόεδρο του Σωματείου

Must Read

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν, με την ΣΤΑΣΥ να στρέφεται κατά των συνδικαλιστών για τη στάση εργασίας και να ζητάει την προσωπική τους κράτηση καθώς και πρόστιμο.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό (ΣΕΛΜΑ), Σπύρος Ρεβύθης, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ με τις ευλογίες της κυβέρνησης προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Και ζητά να καταδικασθούν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων σε χρηματική ποινή ποσού 1.500 ευρώ και σε προσωπική κράτηση έξι μηνών!

Όπως έγραψε ο Σπύρος Ρεβύθης στο facebook:

«Η διοίκηση της των Σταθερών Συγκοινωνιών {ΣΤΑ.ΣΥ} με τις ευλογίες της κυβέρνησης προφανώς.

Ζητάει την καταδίκη σε 6μηνη φυλάκιση του Προέδρου και του Γραμματέα του σωματείου των Εργαζομένων, καθώς και την επιβολή «προσωπικού» προστίμου 1.500 ευρώ στο καθένα, για την συμμετοχή μας στη 3ωρη στάση εργασίας, του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, κατά του αντεργατικού εκτρώματος ν.4808/21 του υπουργού 0 ένσημο, Χατζηδάκη.
Συνάδελφοι ΟΛΩΝ των κλάδων της χώρας μας, έχουμε την γνώμη, ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο από το κίνημα. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This