Τα 5 βίντεο της Τζωρτζίνας «καίνε» την Πισπιρίγκου

Πέντε βίντεο με καταγεγραμμένες κάποιες από τις κρίσεις που πάθαινε η 9χρονη έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές

Must Read

Μόλις ένα μικρό μέρος από το ογκωδέστατο υλικό της δικογραφίας για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας φαίνεται ότι έχει δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο συνεχίζει να εμπλουτίζεται με καταθέσεις νοσοκομειακών γιατρών και νοσηλευτών. Μια νέα πληροφορία αναφέρει ότι οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους πέντε βίντεο με καταγεγραμμένες κάποιες από τις κρίσεις που πάθαινε η 9χρονη, η οποία φαίνεται ότι εκείνες τις στιγμές βασανιζόταν από βραδυκαρδίες και αναπνευστικά προβλήματα.

Φυσικά, το υλικό αυτό θα αξιολογήσουν οι ειδικοί και πρωτίστως η διευθύντρια του εργαστηρίου της Ιατροδικαστικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία έχει οριστεί ως πραγματογνώμονας για να υποστηρίξει το έργο της 18ης ανακρίτριας που χειρίζεται τη δικογραφία για την Τζωρτζίνα, που οδήγησε στην προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ρούλα Μάνος τζωρτζίνα

Στην εξέλιξη της ανακριτικής διαδικασίας θα προσθέσουν τη δική τους εμπειρία από τη νοσηλεία του παιδιού οι γιατροί, οι οποίοι όμως προτίθενται να περιγράψουν ως μάρτυρες και την εν γένει συμπεριφορά της μητέρας. Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος πέταξε νέα «βόμβα», υποστηρίζοντας ότι η μητέρα «μεθόδευσε την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο» και πως «ησύχασε η Ρούλα, γιατί η Τζωρτζίνα είχε ήδη καταδικαστεί σε τετραπληγία, διότι το παιδί πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει», προσθέτοντας ότι «η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει»!

Ο ίδιος ανέφερε, πάντως, πως «η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει», χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιον και τι είχε πει, και συμπλήρωσε πως «η Ρούλα δεν ήθελε ο Μάνος να δει την Τζωρτζίνα για να μην του πει τι είδε με την Ιριδα».

Παράλληλα, ο Alpha αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης στις 30 Απριλίου 2021, μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, με γιατρό ο οποίος φέρεται ότι θέλησε να τον κινητοποιήσει ώστε να δει κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας η Πισπιρίγκου, λέγοντάς του ότι «η Ρούλα θέλει βοήθεια».

Στη συνομιλία με τον γιατρό ο 33χρονος φάνηκε να μην εκτιμά ότι ο ειδικός θα μπορούσε να προσφέρει κάτι. «Ο ψυχίατρος δεν κατάφερε τίποτα, παρά μόνο να την κάνει να γελάσει μαζί του. Είμαι 8 χρόνια με τη Ρούλα. Στο πρώτο παιδί ήταν μια Ρούλα μέσα στο σπίτι που έκλαιγε, βγαίναμε έξω και γέλαγε…» είπε στον γιατρό. Στο μεταξύ, η προφυλακισμένη μητέρα φάνηκε ότι ενοχλήθηκε από τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων που αντήλλασσε με την αδελφή της, τα οποία αποτύπωναν τη θυελλώδη σχέση της με τον Μάνο. Σε σχετικές δηλώσεις του, ο δικηγόρος της Οθων Παπαδόπουλος σχολίασε μετά το επισκεπτήριο στον Κορυδαλλό: «Στην αρχή την ενόχλησε η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων αυτών, στον βαθμό που περιελάμβαναν κάποιες προσωπικές σκέψεις και συναισθήματά της, τα οποία εξέφραζε μέσα από αυτά τα μηνύματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This