Προδίδουν την Ρούλα Πισπιρίγκου οι καταθέσεις των γιατρών – Απαθής και αποστασιοποιημένη ενώ η Τζωρτζίνα χαροπάλευε

«Ήταν ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη λες και όλα αυτά συνέβαιναν σε μία ταινία»

Must Read

Νέες καταθέσεις γιατρών έρχονται στο φως αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και τις ημέρες που η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Απάθεια, αποστασιοποίηση, ψυχραιμία, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν γιατροί που έζησαν τις δραματικές στιγμές, στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στις καταθέσεις τους οι γιατροί επί της ουσίας καταρρίπτουν τα λεγόμενα της 33χρονης σχετικά με όσα συνέβησαν έναν χρόνο πριν, όταν η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή μέσα στο Καραμανδάνειο. Λίγους μήνες αργότερα, το παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» μετά από χορήγηση θανατηφόρας δόσης κεταμίνης.

Η συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν πέρασε απαρατήρητη. Ωστόσο οι διαδικασίες, παρά τις υποψίες ορισμένων, δεν κινήθηκαν έγκαιρα. Σε κάθε περίπτωση, η κατηγορούμενη είχε μία συμπεριφορά που δεν παρέπεμπε σε μια γυναίκα που έχει χάσει δύο παιδιά και βλέπει το μόνο εν ζωή να χαροπαλεύει.

Γιατρός από το Καραμανδάνειο αναφέρει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου καθυστέρησε τρεις ώρες να πάει το παιδί στο νοσοκομείο, μετά το πρώτο επεισόδιο στο σπίτι. «Όταν έφτασε η Τζωρτζίνα ρώτησα τη μητέρα πότε έκανε το επεισόδιο το παιδί και μου είπε στις 05:30. Εκείνη το έφερε τρεις ώρες αργότερα παρότι δεν ήταν σε μακρινή απόσταση» κατάθεσε.

«Πλησίασε με άγχος την Τζωρτζίνα»

Σε δεύτερη κατάθεση, μιας νοσηλεύτριας αυτή τη φορά από τη ΜΕΘ Πατρών, αναφέρεται ότι προτάθηκε στη μητέρα να της κάνουν μαθήματα για να της δείξουν πώς να ταΐζει την Τζωρτζίνα. Ωστόσο η ίδια το ανέβαλε συνεχώς. «Έμενε λίγη ώρα στη ΜΕΘ. Κάποια μέρα της λέγαμε να της κάνουμε μάθημα για εκμάθηση πως θα δίνει φαγητό στην Τζωρτζίνα. Εκείνη το ανέβαλε για την επόμενη μέρα. Αυτό μου είχε κάνει εντύπωση διότι είχε επαναληφθεί», είπε.

Μάλιστα, θυμάται όσα έγιναν μετά την αποσωλήνωση της Τζωρτζίνας. «Ζητήσαμε από τους γονείς να της μιλήσουν για να δούμε αν είχε επικοινωνία. Η μητέρα πλησίασε με άγχος αν θα μιλήσει. Προσπαθούσε να παρακολουθήσει τις αντιδράσεις της κόρης της», ανέφερε.

«Ήταν ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη λες και όλα αυτά συνέβαιναν σε μία ταινία»

Σε άλλη κατάθεση αποκαλύπτεται η ψύχραιμη και σχεδόν απαθής στάση της μητέρας καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της 9χρονης. «Ήταν ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη λες και όλα αυτά συνέβαιναν σε μία ταινία. Επέμενε μόνο για γονιδιακό έλεγχο και ποτέ δεν είχε ρωτήσει τι αλήθεια συνέβη με το παιδί» αναφέρθηκε στις καταθέσεις.

Τέλος, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στον εντατικολόγο που έκανε την ανάνηψη της Τζωρτζίνας, η απάντηση της 33χρονης όταν της ανακοίνωσαν ότι το παιδί της κατέληξε:

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι μόλις αναγγείλαμε στη μητέρα ότι η Τζωρτζίνα είναι νεκρή, άρχισε απολύτως ψύχραιμη να μου ζητάει να μην γίνει νεκροψία στην Αθήνα αλλά στην Πάτρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This