Η Στέλλα Σαμνιώτη σπάει τη σιωπή της για τη μήνυση από τον ταξιτζή και το βίντεο στο TikTok

Must Read

Στην αντεπίθεση πέρασε το μοντέλο του «GNTM» Στέλλα Σαμνιώτη για τον σάλο που προκλήθηκε μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της ένας οδηγός ταξί. Η 25χρονη δηλώνει έκπληκτη για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και δίνει τη δική της εκδοχή σχετικά με το πώς έγιναν τα πράγματα.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

«Ξαφνικά είδα να με περιγράφουν χωρίς να με ονομάζουν, να παρουσιάζουν τις φωτογραφίες μου με την ελάχιστη επεξεργασία, σε τίτλους άρθρων σε ενημερωτικές σελίδες με τον ίδιο τίτλο “Οδηγός ταξί μήνυσε μοντέλο του “GNTM” γιατί ανέβασε βίντεο στo TikTok εν αγνοία του». Μόνο που όσα αναφέρονται στα άρθρα είναι το ίδιο νομικό κείμενο που αναπαράγεται σε διαφορετικές διαδικτυακές σελίδες. Τα πραγματικά περιστατικά απέχουν από όσα συνέβησαν πριν από ενάμιση μήνα, όταν επέλεξα να εξυπηρετηθώ με ταξί από διαδικτυακή εφαρμογή την οποία χρησιμοποιώ, καθώς η ίδια δεν οδηγώ. Εγώ, λοιπόν, είμαι το μοντέλο του “GNTM”, για να λέμε αλήθειες» υποστηρίζει στην «Espresso» και προσθέτει πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει ή να πλήξει οποιονδήποτε.

«Αν κάποιος έχει πληγεί, είμαι εγώ που είδα τις φωτογραφίες μου και σχόλια στο πρόσωπό μου, γιατί πρόθεσή μου ήταν να ενημερώσω όλες εμάς τις κοπέλες που έχουμε επιλέξει ασφαλείς μετακινήσεις με ταξί από εφαρμογές, ότι κάποιοι οδηγοί μπορεί να έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά και με όσα γίνονται, να προσέχουμε» τονίζει.

Η 25χρονη φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ με ενασχόληση στον χώρο του μόντελινγκ περιγράφει τι συνέβη όταν έκλεισε ταξί για την ελάχιστη διαδρομή μέσω δημοφιλούς πλατφόρμας και προχώρησε σε ηλεκτρονική πληρωμή.

«Ο οδηγός ήταν λιγομίλητος και δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε, καθώς μέσω της εφαρμογής γνώριζε τον προορισμό μου. Στα 50 μέτρα πριν από τον τελικό δηλωμένο μου προορισμό, ενημέρωσα τον οδηγό ότι θα ήθελα να με αποβιβάσει όπου βολεύει μετά το τρίτο φανάρι. Μέσα από τη μάσκα άρχισε να βρίζει και να μου φωνάζει “ποια είσαι εσύ που θα μου πεις πού θα πας; Oπου γράφει το GPS θα σε αφήσω” μου λέει. Καθώς ήθελα να παραλάβω μια παραγγελία και θα χρειαζόμουν ταξί για επιστροφή στο σημείο παραλαβής μου, τον ρώτησα αν θα μπορούσε να με περιμένει συνεχίζοντας τη χρέωση ή θα έπρεπε μέσω της εφαρμογής να ζητήσω άλλο ταξί. Μου απευθύνεται εκνευρισμένος και αρχίζει να μου μιλάει απότομα, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος. Τον ρωτάω αν κάτι δεν κατάλαβε, καθώς θα συνέχιζε τη χρέωση και θα λάμβανε το αντίτιμο της διαδρομής από την ηλεκτρονική πληρωμή. Φώναζε και έβριζε ενώ ακόμα είμαστε μέσα στο ταξί, βγάζει τη μάσκα και είναι έτοιμος να μου ορμήξει. Φοβάμαι και αισθάνομαι απειλή. Ανοίγω την πόρτα και τον ενημερώνω πως θα καλέσω την Αστυνομία. Ο οδηγός βγαίνει από το ταξί και κινείται προς το μέρος μου με φωνές και έντονες κινήσεις με τα χέρια του. Εχω τρομοκρατηθεί» περιγράφει.

Η 25χρονη κάλεσε από το κινητό της την Αμεση Δράση δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε κίνδυνο από επαγγελματία οδηγό και πάτησε την εγγραφή για να έχει αποδεικτικό στοιχείο. Ομως, ο οδηγός έφυγε και εκείνη κατέφυγε σε ένα μαγαζί όπου κρύφτηκε περιμένοντας άλλο ταξί. «Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το επεισόδιο και καθώς μου προκαλεί έντονη ανησυχία, αναρτώ το μικρό βίντεο που είχα καταγράψει στο κινητό μου, χωρίς να φαίνεται ο οδηγός, η πινακίδα κυκλοφορίας του ή κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να προκύψουν τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Ηθελα να ενημερώσω όλα τα κορίτσια, με όσα γίνονται, ακόμα και μέσα από τις εφαρμογές, να προσέχουν».

Τρεις εβδομάδες μετά, η 25χρονη έλαβε εξώδικο από τον δικηγόρο του οδηγού ταξί, που ζητούσε εξωδικαστικό συμβιβασμό, να αποσύρει εντός τριών ημερών το βίντεο από το διαδίκτυο και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στον οδηγό. «Την Τρίτη έμαθα από διαδικτυακά sites ότι σε βάρος μου έχει υποβληθεί μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί από θύμα μια αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς βρέθηκα κατηγορούμενη» λέει.

Ο 58χρονος Αλβανός οδηγός, ο οποίος είναι παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών και δουλεύει ταξί μέσω του Taxibeat, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του μοντέλου, όταν ο γιος του εντόπισε το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Αρχικά κάλεσε την 25χρονη να αποσύρει το βίντεο, ωστόσο δύο εβδομάδες αργότερα υπέβαλε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

«Το μαγνητοσκοπημένο υλικό αφαιρέθηκε από την εντολέα μου, καθώς δήθεν προσέβαλε την προσωπικότητα του αντιδίκου. Παρ’ όλα αυτά, διαπιστώνω ότι ο ίδιος με τις νεότερες ενέργειές του επιδιώκει την προβολή του θέματος, γεγονός το οποίο καταδεικνύει την αβασιμότητα των ισχυρισμών του περί δήθεν προσβολής του» αναφέρει ο δικηγόρος του μοντέλου Αντώνης Ε. Σοφιανός.

Δείτε επίσης: Ταξιτζής μήνυσε μοντέλο του GNTM για βίντεο στο Tik Tok

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This