Οργή και αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του 43χρονου στη Θεσσαλονίκη

Τι αποκαλύπτουν ο αδελφός του και ο ιατροδικαστής σύμβουλος της οικογένειας του θύματος

Must Read

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της συμπρωτεύουσας από τον αναπάντεχο θάνατο ενός άνδρα, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο Παπανικολάου καθώς ένιωθε έντονο πόνο στο πόδι του, όμως το νοσοκομείο του έδωσε εξιτήριο αφού θεωρήθηκε ότι ήταν υγιής, και τελικά πέθανε έξω από τα επείγοντα!

Γιατί κατέληξε σε καρέκλα;

Εν αναμονή των ιστοπαθολογικών εξετάσεων, «η φλεβοθρόμβωση και η πνευμονική εμβολή είναι κάτι που διερευνάται και είναι η πιθανότερη» δηλώνει ο ιατροδικαστής σύμβουλος οικογένειας του θύματος, Δημήτρης Γαλεντέρης, ωστόσο περιμένει όπως είπε αυτό να επαληθευτεί.

Όπως εξήγησε, «ο 43χρονος έφτασε το βράδυ της 1ης Απριλίου στα επείγοντα του νοσοκομείου. Εκεί ανέφερε πόνο στο ένα πόδι του και ουσιαστικά έφυγε αδιάγνωστος, έγινε μια περιποίηση στα κάτω άκρα του γιατί είχε κάποιες πληγές δερματικές και του επιτράπηκε να επιστρέψει στο σπίτι του. Ο ίδιος όμως συνέχισε να πονάει. Παρόλα αυτά έφυγε αδιάγνωστος». Παράλληλα είπε ότι, «δημιουργεί ακόμη εντύπωση ότι ενώ γίνεται αναφορά στο ότι δεν έχει διενεργηθεί τεστ Covid όσο ήταν εν ζωή, το τεστ το κάνανε αφού κατέληξε. Θέλω να καταλάβω ποιο ήταν το κίνητρο να κάνουν σε έναν νεκρό άνθρωπο τεστ Covid», είπε ακόμη ο κ. Γαλεντέρης.

Συγκλονίζει η οικογένεια του 43χρονου

Ο αδερφός του θύματος, Ανδρέας Καμπάκας, δήλωσε χθες, Πέμπτη 19/5, πως «το πόρισμα του θανάτου έχει βγει ήδη από τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας και την ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο περιμένουμε και τις τοξικολογικές για να ανακοινωθούν επίσημα τα αίτια του θανάτου. Ο άνθρωπος έσκασε! Ο δεξιός πνεύμονας ήταν σαν να “κόλλησε” σ’ ένα σημείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει ο αδελφός μου. Με μια απλή τραχειοτομή θα ζούσε τώρα. Ήταν πολύ εύκολη διαδικασία, αλλά δεν τηρήθηκε τίποτα από το αρχικό πρωτόκολλο, δηλαδή πίεση, οξυγόνο, αίμα και ακτίνα».

«Ο αδερφός μου έχασε τη ζωή του την 1η ημέρα του Απρίλη του 2022, μετά από αμέλεια του προσωπικού του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά ένιωσε έντονους πόνους στο πόδι και απευθείας κάλεσε ασθενοφόρο. Στη συνέχεια διεκομίσθη στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», κι εκεί τον εξέτασε χειρούργος του νοσοκομείου, ο οποίος του είπε πως δεν έχει κάτι σοβαρό» ανέφερε με νόημα ο αδελφός του θανόντος. Ο αδερφός του θύματος ανέφερε ακόμη πως έχει κατατεθεί μήνυση κατά του νοσοκομείου «Παπανικολάου» για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Διαβάστε ακόμα:

«Πήγε γερός και τον έφεραν πεθαμένο»… Το ξέσπασμα της μάνας του 43χρονου που «έσβησε» στην καρέκλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This