«Πήγε γερός και τον έφεραν πεθαμένο»… Το ξέσπασμα της μάνας του 43χρονου που «έσβησε» στην καρέκλα

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η οικογένεια του αδικοχαμένου Μενέλαου

Must Read

Στη σφαίρα του αδιανόητου κατατάσσεται αυτό που συνέβη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, με τον 43χρονο Μενέλαο Καμπάκα να αφήνει την τελευταία του πνοή σε μια καρέκλα στα εξωτερικά ιατρεία και ενώ λίγο νωρίτερα είχε πάρει εξιτήριο.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε περίπου 10 ώρες αργότερα, όταν άλλαξε η βάρδια του ιατρικού προσωπικού!

Πριν φτάσει στο τέρμα της ζωής του, ο 43χρονος είχε αισθανθεί έντονους πόνους στο πόδι του και κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στα επείγοντα. Εκεί τον είδε χειρουργός, ο οποίος δεν διέγνωσε τίποτα και όπως κατήγγειλε η οικογένεια του αποθανόντα, του είπε να φύγει χωρίς να του κάνει καμία εξέταση. Ο Μενέλαος Καμπάκας όμως αισθανόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε να μη φύγει παρότι επιστρατεύτηκαν ακόμα και οι σεκιουριτάδες του νοσοκομείου για να τον διώξουν.

Αυτός υπομονετικά περίμενε έξω από τα εξωτερικά ιατρεία, σε μια καρέκλα, όπου έμελλε να είναι και το τελευταίο πράγμα που έκανε πριν πεθάνει, χωρίς να καταλάβει ουδείς το παραμικρό…

https://youtu.be/0_gQ6EfeP80

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Η οικογένεια του 43χρονου είναι συντετριμμένη, αλλά και εξοργισμένη με τα όσα συνέβησαν και ήδη έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Η μητέρα του Μενέλαου, Θωμαή (η οποία έμαθε μια ημέρα μετά για τον χαμό του γιου της, καθώς τα άλλα παιδιά της αδυνατούσαν να της μεταφέρουν αυτό το τραγικό νέο), μιλώντας στον Alpha ξέσπασε: «1η Ιουνίου έχει τα γενέθλιά του… Όχι τίποτα δεν είχε, γερό παλικάρι ήταν. Πήγε γερός και τον έφεραν πεθαμένο. Δεν τον πρόσεξαν, τίποτα δεν τον κάνανε. Ούτε ένα ποτήρι νερό δεν δώσανε στο παιδί μου. Τίποτα».

Νωρίτερα, είχε πει στο ThessToday.gr ότι καταλογίζει αμέλεια στους γιατρούς του νοσοκομείο και πρόσθεσε: «Τον βλέπω στον ύπνο μου να ξεψυχά σε μια καρέκλα. Ψάχνω απαντήσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μενέλαός μου έφυγε έτσι απλά. Πώς είναι δυνατόν να φύγει ο μικρός μου ο γιος; … Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τον σκότωσαν και δεν πέθανε έτσι ξαφνικά. Τον παράτησαν στο έλεος του Θεού. Ψάχνουμε απαντήσεις».

Έξαλλος είναι και ο αδελφός του 43χρονου:

«Δεν υπήρχε καν σημάδι ένεσης στο σώμα του, που να αποδεικνύει ότι τουλάχιστον πήραν αίμα για να του κάνουν αιματολογικές. Μπήκε, εξετάστηκε στις 11:45 και ζήτησε ο χειρουργός ζήτησε να αποχωρήσει στις 12:15. Αυτή ήταν η πρώτη εικόνα… Ο αδερφός μου διαμαρτυρόταν στον γιατρό ότι πονάει και ότι δεν αισθάνεται καλά, να κάνει κάτι. Και εκείνος του είπε ότι είναι μια χαρά, είναι περδίκι και να φύγει. Ο ίδιος δεν ήθελε να φύγει, παρέμενε παρότι ήρθε ο σεκιούριτι και τον έβγαλε από τα ιατρεία. Τους είπε αν θέλετε να φύγω φωνάξτε την αστυνομία, εγώ θα κάτσω εδώ. Και έκατσε έξω από την πόρτα στο σαλόνι. Ο αδερφός μου ξεψύχησε εκεί πέρα».

*φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This