«Βόμβες» από τον γιο του Ανέστη Βλάχου για ανθρωποκτονία και απάτη!

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου κατέθεσε μήνυση κατά της τελευταίας συζύγου του πατέρα του και της ετεροθαλούς αδερφής του

Must Read

Όχι µόνο δεν έχει τέλος η κόντρα του γιου του Ανέστη ΒλάχουΗρακλή, µε την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Μαρία Γαρίτση, καθώς και µε την ετεροθαλή αδερφή του, Έλλη Βλάχου, αλλά αυτά που θα ζήσουµε δεν θα έχουν προηγούµενο!

Μετά το άνοιγµα της χειρόγραφης διαθήκης του µεγάλου ηθοποιού, που έγινε στις 8 Φεβρουαρίου, έχοντας ως µοναδική κληρονόµο την κόρη του, Έλλη, από τον δεύτερο γάµο του, άνοιξε για τα καλά ο ασκός του Αιόλου. «Ορίζω αποκλειστική κληρονόµο µου την κόρη µου Έλλη Βλάχου του Ανέστη…» ανέφερε µέσα στις λίγες αράδες της χειρόγραφης διαθήκης του ο «κακός του ελληνικού κινηµατογράφου», δίνοντας έτσι τέλος στο θρίλερ µε την κληρονομιά.

Ωστόσο, αυτό που τόσο καιρό ο Ηρακλής Βλάχος διατυµπάνιζε, ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια, το έκανε πράξη. Η είδηση έσκασε σαν βόµβα µέσα από την εκποµπή «Αλήθειες µε τη Ζήνα», ότι ο γιος του µμεγάλου µας ηθοποιού (που έφυγε από τη ζωή στις 24 Αυγούστου 2021, ύστερα από πολυήµερη νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο) κατέθεσε τελικά μήνυση κατά της δεύτερης συζύγου του πατέρα του, Μαρίας Γαρίτση, αλλά και της ετεροθαλούς αδερφής του. Χθες το μεσημέρι ο Ηρακλής Βλάχος βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων και κατέθεσε ενώπιον του εισαγγελέα Πληµµελειοδικών Αθηνών µήνυση για «πλαστογραφία µε χρήση», «απάτη επί δικαστηρίω», καθώς και «ανθρωποκτονία µε εν- δεχόμενο δόλο, άλλως εξ αµελείας».

Στην πολυσέλιδη µήνυση του σύμφωνα με την Espresso, ο Ηρακλής Βλάχος ισχυρίζεται µεταξύ άλλων: «Έµεινα έκπληκτος όταν ενηµερώθηκα για την ύπαρξη της ανωτέρω διαθήκης, η οποία φέρεται να έχει γραφεί, χρονολογηθεί και υπογραφεί από τον θανόντα πατέρα µου και η οποία διαθήκη δηµοσιεύθηκε κατόπιν αίτησης του πληρεξούσιου δικηγόρου των µηνυοµένων».

Και συνεχίζει: «Πέραν του ότι ουδέποτε προηγουµένως είχα λάβει γνώση για την ύπαρξη της ως άνω διαθήκης, η οποία φέρεται να έχει συνταχθεί ήδη από το 2016 και ενώ ο πατέρας µου βρισκόταν σε διάσταση µε την πρώτη µηνυόµενη, κατάπληξη µου προ- καλεί το γεγονός ότι ο µηνύων φέροµαι να έχω αποκλειστεί εντελώς από αυτήν, µολονότι µε τον πατέ- ρα µου διατηρούσαµε άριστες σχέσεις». Ο µοναχογιός του µεγάλου ηθοποιού στη µήνυσή του εξηγεί παράγραφο παράγραφο γιατί θεωρεί ότι η διαθήκη είναι πλαστή.

Σύµφωνα µε τον µηνυτή, «εύλογα τίθενται αµφιβολίες ως προς το γεγονός της σύνταξης της φερόµενης ως ιδιόχειρης διαθήκης από τον θανόντα, αλλά και ως προς την πνευµατική κατάσταση αυτού, καθώς υφίστανται συγκεκριµένες ενδείξεις προς την κατεύθυνση της πνευµατικής του αστάθει- ας κατά τον χρόνο σύνταξης της διαθήκης».

Ο γραφικός χαρακτήρας

Μάλιστα, ο Ηρακλής Βλάχος όπως ισχυρίζεται, έχει στα χέρια του πλήθος εγγράφων του πατέρα του στα οποία ο γραφικός του χαρακτήρας είναι διαφορετικός από τη φερόµενη ως ιδιόχειρη διαθήκη. Στο δεύτερο σκέλος της µήνυσης που έχει καταθέσει ο Ηρακλής Βλάχος και αφορά την «απάτη επί τω δικαστηρίω», ο µηνυτής αναφέρει µια σειρά από άρθρα στα οποία ο νοµοθέτης επικεντρώνει όλες τις παράνοµες πράξεις. «Οι ψευδείς παραστάσεις ή η απόκρυψη ή η παρασιώπηση των αληθινών γεγονότων του δράστη µε την πλάνη του παθόντα πρέπει να τελούν σε σχέση αµεσότητας και αναγκαιότητας» είναι µια από τις παραγράφους της µήνυσης.

Στο τρίτο σκέλος, όµως, ο Ηρακλής Βλάχος φτάνει στο σηµείο να κάνει λόγο για «ανθρωποκτονία µε ενδεχόµενο δόλο, άλλως ανθρωποκτονία εξ αµελείας», αναφέροντας στο τέλος της µήνυσης: «Σε κάθε δε περίπτωση, η συµπεριφορά τους ήταν υπαίτια, το δε επελθόν αποτέλεσµα τελεί σε αιτιώδη συνάφεια µε την αξιόποινη πράξη και, ως εκ τούτου, δέον είναι να ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη για το αδίκηµα της ανθρωποκτονίας µε πρόθεση κατ’ άρθρον 299, άλλως της ανθρω- ποκτονίας εξ αµελείας κατ’ άρθρον 302 Π.Κ.». Σύµφωνα πάντως µε όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς ο γιος του Ανέστη Βλάχου και µηνυτής, ο πατέρας του δεν είχε µεγάλη περιουσία, πλην µιας οικίας στην πλατεία Βικτωρίας, καθώς και των πνευµατικών δικαιωµάτων από τις πολυάριθµες ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This