Κρήτη: Επιτυχής η ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση τουριστών στα Λευκά Όρη

Μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στη Σούδα

Must Read

Αίσια έκβαση είχε μία τεράστια επιχείρηση διάσωσης σε ύψος 2.000 μέτρων ενός άνδρα και μιας τραυματισμένης γυναίκας που είχαν ζητήσει βοήθεια στα Λευκά Όρη της Κρήτης.

Τραυματίστηκε τουρίστρια

Δύο Βέλγοι τουρίστες διέσχιζαν την ορεινή περιοχή Γουργούθακα Σφακίων σε υψόμετρο 2.000 μέτρων όταν χθες το απόγευμα της Δευτέρας, 23/5, εξέπεμψαν σήμα κινδύνου, με τις πρώτες πληροφορίες στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής να κάνει λόγο για έναν τραυματία. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωσή τους.

Το ζευγάρι των περιπατητών εντοπίστηκε στη συγκεκριμένη ορεινή περιοχή από ομάδα πυροσβεστών μαζί με άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, ενώ ελικόπτερο που συμμετείχε στην επιχείρηση, τους παρέλαβε από ασφαλές σημείο. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σούδας και στη συνέχεια παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This