Αναβλήθηκε ξανά η δίκη για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου! Το ξέσπασμα της συζύγου του

«Είμαστε εξοργισμένοι για τις παρελκυστικές μεθόδους που χρησιμοποιεί ο φονιάς του συζύγου μου»

Must Read

Αναβλήθηκε χθες για δεύτερη φορά στο Εφετείο Αθηνών η δίκη του 52χρονου αρχιτέκτονα που κατηγορείται για τη δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου στο Νέο Ψυχικό τον Σεπτέμβριο του 2018, προκαλώντας την οργή της συζύγου και των δύο παιδιών του θύματος που περιμένουν δικαίωση. Η δίκη θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου 2022, λόγω ασθένειας ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Είμαστε εξοργισμένοι για τις παρελκυστικές μεθόδους που χρησιμοποιεί ο φονιάς του συζύγου μου, γιατί προφανώς κάτι έχει στο μυαλό του. Κάθε δικαστήριο είναι για μας ένας καινούργιος θάνατος, γιατί ξαναζούμε 100% δυσάρεστες καταστάσεις και το χειρότερο από όλα είναι ότι βλέπουμε να μας εμπαίζουν με το να ζητούν συνεχείς αναβολές και να παρατείνουν το μαρτύριό μας» δήλωσε φανερά ενοχλημένη η σύζυγος του θύματος Ξένια Ευαγγελάκου.

Ο 52χρονος αρχιτέκτονας είχε σκοτώσει τον Βασίλη Φλώρο έξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό, μπροστά στα μάτια της συζύγου και της κόρης του, και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Πυροβόλησε επτά φορές

Το έγκλημα έγινε τη στιγμή που το θύμα έφευγε από το σπίτι με το αυτοκίνητό του. Τότε, τον προσέγγισε ένας άνδρας με μαύρο τζόκεϊ, ο οποίος έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε επτά φορές τον φαρμακοποιό, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο Βασίλης Φλώρος άνοιξε την πόρτα και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ ο δολοφόνος εξαφανίστηκε.

Από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμεναν, η σύζυγος και η κόρη του τον είδαν να ξεψυχά μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η οικογένεια του θύματος είχε κατονομάσει από την πρώτη στιγμή τον 52χρονο ως δράστη της δολοφονίας, καθώς ήταν ο μοναδικός με τον οποίο είχαν διαφορές. Οπως είπε στο πρωτόδικο δικαστήριο η σύζυγος του άτυχου φαρμακοποιού, ήταν ο καλύτερος φίλος που έγινε εχθρός και τους κατέστρεψε. Κατά την ακροαματική διαδικασία προέκυψε πως ο κατηγορούμενος και το θύμα είχαν οικονομικές διαφορές. Ο φαρμακοποιός είχε δανείσει στον αρχιτέκτονα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο εκείνος δεν επέστρεψε και ο δανειστής είχε προσφύγει στα δικαστήρια εναντίον του.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη δολοφονία του φαρμακοποιού ο κατηγορούμενος είχε καταφέρει να διαφύγει και συνέχιζε κανονικά τη ζωή του ως την ημέρα που συνελήφθη. Μάλιστα, είχε επιχειρήσει να θολώσει τα νερά, φροντίζοντας να παρουσιαστεί ακόμα και σε δικαστήριο με μηνυτή το θύμα! Οταν συνελήφθη, ύστερα από 17 ημέρες, αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως δεν ήταν αυτός ο δράστης. Ομως, τον πρόδωσαν κάμερες από γειτονικά σπίτια και καταστήματα, το κινητό του τηλέφωνο αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, ενώ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητό του κινήθηκε στην περιοχή την ώρα της εν ψυχρώ εκτέλεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This