Στηβ Μιλάτος: Η ζωή μου δεν θα αλλάξει για ένα γεγονός που είναι λάθος, με την κοπέλα δεν έχω μιλήσει»

Τι δήλωσε η 21χρονη τουρίστρια μετά την αποφυλάκιση του μοντέλου

Must Read

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η καταγγελία που έκανε 21χρονη τουρίστρια σε βάρος του Στηβ Μιλάτου, ο οποίος είναι ευρέως από την συμμετοχή του σε τηλεπαιχνίδι. Το γνωστό μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Η νεαρή Αγγλίδα μίλησε σε πρωινή εκπομπή για την αποφυλάκιση του 30χρονου, μετά την καταγγελία βιασμού της στην Ρόδο.

«Ήρθα στην Ελλάδα για να διασκεδάσω για την αποφοίτησή μου, από το πανεπιστήμιο με τις φίλες μου. Αυτό που μου συνέβη, να μην συμβεί ποτέ σε καμία γυναίκα, δεν ξέρω πώς να νιώσω γι’ αυτό, και ήθελα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Θέλω μόνο για να δικαιωθώ, δεν ζητώ τίποτα από τον κατηγορούμενο. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα έβγαινα με τις φίλες μου και ότι θα τραυματιζόταν όλη μου η ζωή. Άλλο το φλερτ, άλλο ο έρωτας και άλλο το βίαιο σεξ», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι: ότι υπάρχει βιασμός ακόμα και στην περίπτωση του αιφνιδιασμού και δεν αντιστάθηκα καθόλου στην σωματική βία του δράστη».

Τι είπε ο δικηγόρος της τουρίστριας

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 21χρονης, Ιωάννης Κοκκινογένης τόνισε σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης:

«Αυτό που πρέπει να επισημάνω, μετά την απολογία του κατηγορουμένου, είναι ότι υπάρχει βιασμός σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και στην περίπτωση του βιασμού λόγω αιφνιδιασμού ή σε περίπτωση που το θύμα λόγω φόβου συνεπειών προβολής αντίστασης, θεώρησε ανέφικτη το να αντισταθεί στον δράστη. Μου προκαλεί εντύπωση ότι μία γυναίκα δεν αρκεί πλέον να μην θέλει και να πει όχι, αλλά με βάση τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου να πρέπει να αποδείξει ότι το κορμί της βιάστηκε», δήλωσε.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την εκβαση της διαδικασίας, ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και όχι απλώς ελεύθερος. Η ιατροδικαστική εξέταση παραγγέλθηκε μόνο για την πράξη του βιασμού και όχι για την απόπειρα αυτοκτονίας» κατέληξε ο δικηγόρος.

Τι απαντά το μοντέλο

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Στηβ Μιλάτος, επιμένοντας στην αθωότητά του. «Είμαι χαρούμενος και δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία στο τέλος θα λάμψει. Η απάντησή μου είναι ότι, εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι πρέπει να αφεθώ ελεύθερος, αυτό είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής και ο Εισαγγελέας, έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά. Τα στοιχεία είναι υπέρ μου και αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω» είπε αρχικά.

Μάλιστα, εξήγησε ότι με την τουρίστρια δεν έχει μιλήσει. «Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν είναι απαραίτητο να δίνω το παρών σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Η ζωή μου δεν θα αλλάξει για ένα γεγονός το οποίο, είναι λάθος. Να τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ετοιμάζομαι να πάω για δουλειά. Η μητέρα μου είναι μία χαρά, με πήρε μία αγκαλιά. Ξέρει τί παιδί έχει κάνει και πόσο περήφανη είναι για μένα. Όταν σε έναν άνθρωπο του κολλάνε μία ρετσινιά, αυτό μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή», συμπλήρωσε το γνωστό μοντέλο.

«Είναι λογικό να μου δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα αυτό. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This