«Νταής» στο Ηράκλειο βγήκε από την φυλακή και επιτέθηκε στην μάνα του!

Must Read

Προτού καλά-καλά χαρεί την ελευθερία του και βγει από την φυλακή, βρέθηκε και πάλι στα κρατητήρια του Ηρακλείου, ένας νέος, που δεν δίστασε να επιτεθεί στην ίδια του την μητέρα.

Ο «νταής» ξέσπασε το μένος του στην ανυπεράσπιστη γυναίκα, λίγες ώρες αφότου επέστρεψε από τη φυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η άτυχη μάνα ξυλοκοπήθηκε άσχημα, ακόμα και στο πρόσωπο. Άμεσα αστυνομικοί έσπευσαν να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δεν είναι όμως το μόνο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας που απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αρχές την Κρήτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, «πρωταγωνιστής» σε ένα ακόμα επεισόδιο ήταν ένας άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, και είχε οδηγηθεί στην Ψυχιατρική κλινική πρόσφατα, αφού είχε χτυπήσει πολύ άσχημα επίσης την μητέρα του.

Αν και βγήκε από την κλινική, εξακολουθούσε να έχει προβληματική συμπεριφορά και να αρνείται την φαρμακευτική αγωγή του. Κινήθηκαν οι διαδικασίες για ακούσια νοσηλεία του, ωστόσο πριν αυτές ολοκληρωθούν, ο άνδρας επιτέθηκε εκ νέου και ξυλοκόπησε για μια ακόμα φορά την μητέρα του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This