Βόλος: Μεθυσμένος παρέσυρε δύο γυναίκες και τις εγκατέλειψε – Συνελήφθη 59χρονος

Τον πρόδωσε το όχημά του

Must Read

Αναστάτωση υπήρξε εχθές το απόγευμα στον Βόλο, όταν ένας 59χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε και εγκατέλειψε μία 14χρονη και μία 49χρονη.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, ένας 59χρονος οδηγός φορτηγού κάνοντας όπισθεν συγκρούσθηκε με δίκυκλο, το οποίο οδηγούσε η 49χρονη κι επέβαινε η 14χρονη. Οι δύο γυναίκες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο οδηγός τράπηκε σε φυγή, δίχως να δώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του και να παρέχει βοήθεια. Για κακή του τύχη όμως, εντοπίσθηκε το όχημα έξω από το σπίτι του, που βρίσκεται πλησίον του τόπου του ατυχήματος και έτσι μετέβη στο Τ.Τ. Βόλου και συνελήφθη.

Οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο υπεβλήθησαν σε έλεγχο μέθης, σε δείγμα αναπνοής, με αρνητικό αποτέλεσμα, για την 49χρονη δικυκλίστρια, ενώ για τον οδηγό του φορτηγού διαπιστώθηκε συγκέντρωση οινοπνεύματος στον εκπνεόμενο αέρα σε ποσοστό 0,84 mg/lt, κατά την πρώτη εξέταση και 0,82mg/lt κατά την δεύτερη εξέταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This