Σμπαράλια BMW που συγκρούστηκε με τρένο – Τρεις τραυματίες και ένας απεγκλωβισμός

Must Read

Πολυτελής ΒΜW συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία στην Πέλλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τρεις επιβαίνοντες στο ΙΧ, ένας εκ των οποίων εγκλωβίστηκε στις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες.

Το σφοδρό τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 20:30 σε σιδηροδρομική διάβαση λίγο έξω από την Σκύδρα, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να βγαίνουν από το όχημα με τη βοήθεια περαστικών, ενώ για τη γυναίκα που καθόταν στο πίσω κάθισμα χρειάστηκε η άμεση επέμβαση διασωστών της πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβιστεί.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε, κατόπιν, στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του pellanews.gr ο τραυματισμός της γυναίκας πρέπει να είναι σοβαρός.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην κάμερα του pellanews.gr, το ατύχημα προκλήθηκε, κατά πάσα πιθανότητα, από τον λάθος προγραμματισμό των ραμπών, οι οποίες, την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ανοιχτές. Εκείνη την ώρα, εξάλλου, στην περιοχή εξελισσόταν έντονη βροχόπτωση, με την ορατότητα να είναι περιορισμένη, ενώ υπήρξαν και κάποιες διακοπές ρεύματος. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

  • Δείτε δηλώσεις από αυτόπτες μάρτυρες:

*πηγή φωτο: pellanews.gr, karatzova.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This